Verujem da je udobna, ali za 298$ plasticni negumirani tockici, plasticni nosac za tockice i stolicu.. plus, koliko ce te jos izaci postarina itd.. imas mnogo bolje stolice za te pare, firma je Delight, ali nemaju maloprodaju. Prezadovoljan sam stolicom, posle 6god. izgleda kao nova(Let`s B). Ali kad bih sad kupovao, dodao bih jos i uzeo neku sa naslonom za glavu.
Ja sam moju dopremio avionom kad sam se vracao za srbistan...
Atestirana na 200+ kg...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ja sam moju dopremio avionom kad sam se vracao za srbistan...
Atestirana na 200+ kg...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.