Treba mi ime/imena programa za flash ili zamenu za flash player na televizorima, jel zna neko?
Znam da pre godinu dana nisam mogao da pustim neki stream sa tv-a zato sto nije postojao niti flash niti zamena za njega (ne racunam YT aplikaciju), sada koliko znam, moze. Pa me zanima na koju foru...
Treba mi za sve televizore LG, Samsung, Panasonic, Philips,... Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mhz CpuCooler: Cooler Master GeminII MB: AsRock G41M-VS3 Ram: 4Gb Kingston DDR3 @1333 GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr5 Case: Chieftec Mis: Genius Gila Tastatura: Logitech K350 ViewSonic 24` 1920x1080
Koliko ja znam Flash Player update dolazi sa novim firmware-om, nisam čuo da se zasebno može skinuti i instalirati. Barem tako važi za samsung, a verovatno je isto i za druge proizvođače.
Will flash be upgradable when Adobe releases the next revision?
Yes, it will be upgradable via a firmware update once it`s released on the Samsung website.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.