U pitanju je samsung le32s62b Kada se ukljuci radi kako treba , ali posle nekog vremena pojavi se se crvena ili nesto kao roze traka po sredini, sta mislite sta mu je nesto ozbiljno ili neka sitnica ?? Ako moze savet kako da postavim slike, jer vecina foruma ima neka pravila oko postavljanja :)
daj mi sekund sad cu slikati bolje nece odma da pokaze liniju , jer kada iskljucim tv i kasnije ga upalim potrebno je vreme da se pojavi ta linija , cim se pojavi slikacu lepse i postavicu ... ludim :0
Ne moras da printujes, radi se o traci koja spaja panel sa elektronikom, popustili kontakti. Kada se malo ugreje, izgubi kontakt. Mrka kapa. Mozda je moguce malo prstima stisnuti kako bi se malo prilepila, ali ne drzi to dugo...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pa mozes probati sa servisom, jer postoji sansa i da je hladan lem na samom chipu koji kontrolise linije/piksele, jer mi je ipak to malo mnogo debela crta, sto bi znacilo da su popustili na desetine kontakata na traci odjednom. U svakom slucaju mora sevis, jbg.
Vazno da moze da se opravi :-D sta mislis hoce li biti skuplja od 50e opravka ? Da vidim da li mi se isplatu uooste popravljati ili ne E hvala puno na pomoci ako dolazis sada u leskovac na rostiljijadu najavu se :-D
Posto ti nece sigurno menjati ceo panel ( citaj neisplativo ), i ako uspe da sredi tu traku ili prelemi chip, ako je do njega, nece kostati sigurno vise od 50E.
Najbolje je da odneses u neki proveren servis, pa prvo da ti dijagnostikuju i kazu sta je i koliko ce da kosta, pa sam proceni, sta da ti kazem. Raznih servisera ima i razlicito naplacuju, ali uglavnom su derikoze - ne, nema izuzetaka :D
Hvala na pozivu, kao da sam pocascen! pozz!
Dex, daj taj servis ako popravljaju i tv... Rikno mi Elin tv (crt) kupljen pre par godina... Imam neke zelene linije, kada se pali slika je suzena a kada pustim preko iptv-a slika je normalne velicine, ali na ivicama zamucena...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.