Znajuci gospon `predsednika` i njegovu sklonost ka `avangardnim` temama, bice da je vredna zaobilazenja (dosadno mu pa bi da se `gnezdi`). Ali evo da mu ucinim:
pravish cesto nesto u njemu. Iz licnog iskustva posle 1,5 godine se pokvarila `cinija` dobio je luft izmedju noza i same posude. Koristim ga za sejkove barem 4 puta na dan i uvek meljem ovsene pahulje pre nego sto ubacim ostalo i tu se muci malo. Sada sam pazaraio ovaj: http://bit.ly/1rpqmY1 i mogu ti reci da je 3 klase iznad Philipsa sto se tice kavaliteta rada, spolja izgleda jeftino i krho (za te novce) ali ima dobar motor,noz i ciniju (staklena je). Ovaj sto ti je preporucio kolega nisam ni video do danas, moguce da i on vredi.
Pozzz
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Budes li previse citao i razmisljao potrosices znatno vise od 100e, bar je tako bilo u mom slucaju. Vecina blendera imaju slicne mane, procure posle nekog vremena, nemaju dovoljno snage, mali broj obrtaja...
Ja sam na kraju pukao preko 200e i uzeo OmniBlend V TM-800A, za sad radi odlicno.
na kvalitet samog zasecenog plasticnog dela na ciniji koji se uklapa na metalnu kvacicu na bazi blendera. Treba da bude od kvalitetne plastike posto se brzo pohaba ako je losa plastika.
Mogu ti samo reci da se manes tih digitalija. Neki glupavi plavi display, pa jos i program da ima da sameljes orah u 14:22 25.06 2015g....:D. Crkava to samo tako. Uzmi neki sa preklopnikom, obavezno. Manje vise su svi ok u tom cenovnom rangu.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Svabovski motor,6 do 12 slojeva laka na zicama motora.1200w ,13000 obrtaja,2820 obrtaja je malo ne valja a 36000 je mnogo jel ugreje sok.Nema tajmer, nego uvek krece od 120 sekundi i kad dodje na nulu se gasi.Na svim blenderima se ne preporucuje da rade duze od dva minuta, u jednom ciklusu. Profi je profi a svaba je svaba, a Philips proizvodi za nase trziste je ko zna gde proizvedeno. A ako se donese iz nemacke onda je to druga stvar.
:: Mogu ti samo reci da se manes tih digitalija. Neki glupavi plavi display, pa jos i program da ima da sameljes orah u 14:22 25.06 2015g....:D. Crkava to samo tako. Uzmi neki sa preklopnikom, obavezno. Manje vise su svi ok u tom cenovnom rangu :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.