Naime, rešio sam da se prenovim i uzmem neki noviji tv, koji će 80% vremena raditi kao računarski monitor. Shodno tome, biće neka klotara, jer da se bakćem oko smart-a, 3d-a itd ne želim.. U razmatranje sam uzeo sledeća dva modela LG 42LB5500 i Samsung 40h5000 (ili da pogazim sve gore rečeno, i eventalno pređem na samsung 40H6200). Ima li neko i kakva iskustva? Preporuke? savete? Nešto treće?
Meni tv isto sluzi kao monitor.Malo stariji model 40eh5000.Vec skoro 2 godine ako ne i vise ga koristim i radi za sve pare.Kako ti rece,moj je isto klotara ali odlicno zavrsava posao,posebno kad se igra bad company 2 vietnam :) Moj glas ide za samsung posto ga imam i pokazao se super.E sad ako kupujes za kes preporucio bih da kupis od ovih sto donose iz madjarske,em jeftinije a verovatno mozda i bolje .Ja isto tako uzeo.I da,ako hoces 3d i ostale zezalice,bolje sad kupi kao covek nego posle da se kajes :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Ja sam do skoro imao samsungov 42` plazma tv, star oko 7god, i nikakav problem nisam imao do sada. Čini mi se da je lg za ove pare dosta bolje opremljen a i pomalo hvaljeniji u poslednje vreme, ali ću presuditi tek kada ih budem video uživo. I uporedio pre svega kvalitet slike. Gotovo sigurno uzimam od mađara :). Što se tiče udaljenosti, sede će se na nekih 2.5m-3m, tako da je dijagonala 40-42 sasvim dovoljna, ako ne i previše.
KAd sam hteo da kupim tv,meni je lg bio u prvom planu.Medjutim prodavac mi rece da je samsung bolji i da nije imao do sad reklamacija na njihove tv-e. Na kraju krajeva,konsultuj se sa prodavcem ako si u dilemi pa vidi sta ti on preporucuje od ta 2-3 modela koja su u opticaju. Ja sam prihvatio predlog i nisam se pokajao :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Odlučih se za lg 42lb5500, na kraju je presudio dizajn.. U radnji nisam primetio nikakve razlike, kvalitet slike je kao i kod samsungovog modela. U tom cenovnom rangu je sve manje više isto. Razlika se primećuje tek kod modela sa `200+Hz`, ali to je sasvim druga priča. U svakom slučaju hvala na savetima :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.