Ovako,kao i vecina ljudi u ovoj raspaloj zemlji,na kablovskoj koju koristim imam samo jednu sportsku televizijsku kucu(Arena sport),e sad tu mogu da gledam Aba Ligu,Domaci Fudbal,Ligu Sampiona,Seriu A i to bi bilo to od onoga sto gledam,ali zato Primera,Premijer Liga,NBA,Euroliga su na Sport klubu.To svi znate,jasno.E sad videh ovaj SBB D3 GO,i lepo reklamu da od pocetka 2013.godine se usluga moze koristiti i van SBB mreze.Pa kakva su vasa i iskustva,znaci onih koji nemaju SBB kablovsku,i sta ja treba da uradim da bih to koristio?Ja nzm dal sam glup ili slep,ali na njihovom sajtu objasnjenja su nikakva.Znaci koristim Telekom ADSL i lokalnu Telemark kablvosku.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Usluga se moze koristiti izvan SBB mreze, ali sa ogranicenim pristupom kanalima! Takodje, pristup je omogucen samo njihovim korisnicima - u prevodu, ne mozes da odes u SBB i kazes `hocu D3 GO` ako nisi korisnik njihove kablovske.
Dakle, trebalo bi neko koga znas (i ko ima SBB kablovsku) da ti da user i pass za SBB GO servis, pa cak i tada ne bi mogao da gledas sve sto hoces...
A ovi iz SBB-a,mogli su malo da objasne kako i sta.A ne onakva papazjanija na sajtu.Da li je probao neko van sbb mreze,ima li Sport Klub :)Ako je neko probao,ostali kanali me ne zanimaju.
Ja imam D3 GO koju sam uzeo preko priključka svojih roditelja koji su na SBB-u. Moraš da imaš neki ugovor za SBB kablovsku na osnovu koga bi mogao da uzmeš d3go (usluga je 100 dinara mesečno i može se koristiti na 3 uređaja - meni su to telefon, tablet i računar).
Van SBB mreže ne rade sport klub, većina filmski kanala, ...
Ako imaš malo jači link možeš otkazati kablovsku i uzeti SBB D3i koji ide preko interneta i svi kanali rade preko mreža gde sam probao (Targo i Orion).
Za D3i nije neophodno da imaš neki ugovor, usluga je oko 1100 dinara ako se ne varam + dodatni HD paketi i sl.
Računaj da ti za D3i treba minimum 4-5 Mbps stabilan link da bi lepo radilo (možda i više za HD) + da ti ostane za surf dok TV radi.
Mislim da SBB ima trenutno akciju da uzmeš uređaj na mesec dana na probu, pa ako ti se ne sviđa kako radi, vratiš STB i to je to.
Hvala za info,znaci D3 GO otpada,video sam taj D3i,ali mi to ne odgovara.Iz prostog razloga,ako otkazem kablovsku moju,nemam onda arenu :)
Od kanala mene zanimju iskljucivo arenasport i sportklub,dobro i HBO kad je premijera Game of Thrones. Ali da skratim pricu,hvala svim na odgovorima,zivimo u raspaloj zemlji i to je to.Ipak cu i dalje juriti sport klub streamove kad bude bilo potrebe.
Haos,ali stvarno haos.Sva sreca da imam 100 metara od stana,2 kladionice,jedna uskoro otvara i letnju bastu(za pocetak) pored sa tv-ovima i kao kafic,i to ce biti za stalno kao.
Kolika smo mi farsa od drzave i sta lopurde rade imamo i dokaz u ovom SBB D3 Go,pa jebem mu zivot zar tebi kao vlasniku nije u interesu da napravis nesto gde bi svi mogli da koriste,pa nek biraju kanale koje ce da placaju i pojedinacno to da bude normalno skuplje nego za korisnike sbb mreze,molim lepo.Ovo navodim jer nesto slicno imaju ortaci i rodbinu u inostranstvu,naravno kao mogucnost.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.