na DiViDiju mesano meso - nekoliko stotina slika, pet-sest menija i oko 40 sati audio materijala u otprilike isto toliko vobova (neki snimci od po sat vemena - still frame+audio). interesuje me sledeca stvar, recimo da hocu da preslusam kraj nekog snimka, sa softverskim plejerima nije problem, ali kod obicnih dvd plejera forward - rewind ne radi (po cemu da premotava kada vidi samo jedan frame) i preostaje ili da se preko menija skoci na odredjeno mesto (jump to time) ili da se podeli na chaptere i da se sa skip (next/back) seta po materijalu.
da li sam ja sam sebi odgovorio ili sam neku drugu varijantu opasno prevideo?
Skoro da si odgovorio. A da odustaneš od still frame-a uz audio track... (he, indijanci me odmah primaju u redove zbog brljotina sa `engleskim`)? Onda ostaje samo audio track po kojem se kako-tako kreće? I, ipak ćeš morati da ih splittuješ domaćinski jer, stvarno standalone dvd plejeri (mada nisam koroz ruke propustio neki strahopoštovanja vredan broj) se teško snalaze u većim fajlovima - sporo se mrdaju kroz njih, tako da je lakše da se isti iseckaju pa da tako dođeš lakše do krajva i sredine, bez da se sve prolazi, pa makar i ubrzano.
Jedino da ga ubrzas maksimalan broj puta (vazi sa filmove). Dzamp tu tajm prosto ne postoj, osim kepcera (zato i postoje) kod de ve dea. Ipak su oni (stend alon de ve de plejeri) predvidjeni za reprodukciju filmova na dvedu, koje si platio. A za ove sto ne placas... pa nije ti bre to fotosop ili premijer pa da se zezas, to ti sluzi za pustjanje filmova na de ve deu to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.