Juče sam kupio ovaj televizor i podesio ga, ali neće da čita *.srt titlove. Da li neko ima ideju kako da se reši ovaj problem? Ako nema mogućnost reprodukcije titlova sa kojim programom mogu da utisnem titlove u video fajl?
Problem je rešen. Evo kako stoje stvari: Podrazumeva se da titl treba da ima eksteziju *.srt i da ima isti naziv kao i video fajl. Takođe je neophodno da bude snimljen u ANSI enkodingu, a ne kao unicode ili UTF-08. Kao default jezik za reprodukciju preko USB-a se izabere hrvatski, a na daljinskom upravljaču postoji taster za izbor subtitle fajla. Inače, kada se malo podese opcije u odnosu na postojeće preset formate dobija se fantastičan kvalitet slike. Za ove pare, a to je 28.500 dinara sa isporukom, teško da postoji bolji izbor.
Hmm, malo mi cudno da nije hteo zbog toga da prikazuje titl, pa makar i hijeroglife i sl. Dobro je sto ima opciju ibor subtitla, jer mnogo skuplji TV-i nemaju tu ociju. Samo cepaj min 720p filmove i uzivaj :)
Skroz je ok cena...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Prikazivao je kockice kada je *.srt snimljen kao utf-o8, ili unicode. Još malo sam popravio kvalitet slike. Za grundig sam čuo da je odličan, ali ovaj je stvarno prevazišao sva očekivanja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.