Probali smo kod druga da testiramo kako funkcionise snimanje TV programa, medjutim (crveno) dugme za snimanje je kosntantno disable-ovano. Ubacen je bio flash od 4GB, uredno prepoznat od strane TV-a, i materijal koji je bio na njemu bio je vidljiv. Signal je analogni pa mozda to predstavlja problem...
Je l` imate neki predlog sta bi moglo da bude?
U pitanju je LG 740S 3D Cinema Smart televizor.
Pozz
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mavericks 10.9.1
minimum prostora za snimanje je 32Gb, kad nakacim fles od 16, kaze necu...eksterni hdd sam stavio, pri tome ga je sony preformatirao... **************** DELL INSPIRON 17R N7110
Ja imam Telefunken, ali on odmah prijavi da to nije digitalni signal i da ne moze da snima..
Edit: digitalni signal direktno prosledi na flesh i ne treba mu ni konvertovanje ni kompresovanje, itd. A analogni mora da ima jos jedan chip samo za tu funkciju sto je u savremenoj tehnologiji bacanje para:)
ne moze samo digitalni signal recimo sa digitalnog risivera od kablovske vec sam ja morao za poznanika da narucujem conax modul koji se ubaci u CI slot u TV a onda kartica iz dekodera u risiveru da se prebaci u taj modul tako da se potpuno izbaci risiver tj da signal ide direktno preko televizijskog tjunera, u suprotnom opcija za snimanje je bila onemogucena. U pitanju je Panasonic tv, ne znam da li je na svim tako ali vrlo verovatno. Jednostavno snimanje je onemoguceno ako sam TV ne obavlja dekodiranje signala preko njegovog tjunera. Takodje treba obratiti paznju na sistem enkripcije signala da bi se uzeo odgovarajuci modul za CI slot
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.