Sta mislite koliko je bezbedno kupiti panasonic st serije nabavljen u madjarskoj.Covek tvrdi da domaci servisi pokrivaju garanciju od dve godine jer je to garancija za celu evropu?, Ne kazem da nije tako al opet nisam ni ubedjen a sa danasnjom tehnikom se nikada nezna koliko ce da traje.Sa druge strane za te pare mogu da uzmem i samsung i sony a ovih dana filips daje garanciju 5 godina na svoje tv.Nekoliko komada tehnike mi je otislo tek tako u zadnih godinu dana i to od renomiranih proizvidjaca zato sam zapeo oko garancije.Sta mislite da li se isplati rizikovati za nesumnivo klasu od plazme?
Ако ти цена одговара и ако је модел добар зашто да не? Пре више од две године сам купио ЛГ телевизор из Мађарске и ради одлично а плаћен је око 100 евра мање него што је био код нас. За гаранцију се распитај, мислим да важи и код нас. Поздрав!
http://goo.gl/4VLJqX Ja imam plazmu TX serije, 42in Full Hd, tada je garancija bila 5 godina kod nas, evo već 3-4 godine radi bez greske GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Cuo sam (i video) jako lepe stvari o panasonic plazmama, i sto se tice kvaliteta slike i kvaliteta samih televozora.
Za garanciju si dobio odgovor, tefon u ruke sutra.
Inace nisam u toku sa tim sta se desava sa proizvodnjom novih plazmi, bilo je prica da ih panasonic vise nece praviti. Ne znam da li to moze da se eventualno odrazi ako ti nekada ne daj boze zatreba rezervni deo.
Ja sam u januaru uzeo P65ST60 iz Madjarske i od tada uzivam u slici najboljeg moguceg kvaliteta za te pare.
Imas ovlasceni servis i kod nas, ali uvek mozes preko prodavca da ga reklamiras u Madjarskoj (cuo sam da mnogo brze resavaju garanciju i vode racuna o televizorima, za razliku od nasih servisera).
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Tako nesto i ja razmisljam ako nedaj boze ode da ga na kraju odnesem i do madjarske ako treba.Panasonic gasi proizvodnju plazmi to je definitivno odluceno mislim da ako sad ne uzmem vise necu imati prilike jer ocigledno da ako firma za koju se vezuje ime plazma tv odustaje od proizvodnje onda ispada da je sada zadnja prilika za kupovinu.Dal ce biti rezervnih delova neznam ali razresili ste mi dilemu,kupujem odlucio sam.
Zasto lepo ne pozoves i proveris da li uvazavaju gar. kod nas?
14.05.2014. 09:46
status: user broj poruka: 4875
Moj kolega je bio u slicnoj dilemi (LG) sto se tice ostvarivanja garancije kod nas. Dilema je resena tako sto sam mu rekao da pozove LG support i pita. TV je takodje kupljen od ljudi koji donose iz HU. Ja sam isto tako kupio TV, evo vec dve godine i 4 meseca radi bez ikakvog problema a ustedeo sam 150€.
Proverio sam, nazvao Bg elektronik i oni uvazavaju tu panevropsku garanciju tako da je to reseno...neki drugi ovlasceni servisi ne ,razlog -panasonik im je oduzeo licencu tako kazu ali i ovaj je dovoljan
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.