AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Bas kazan. Korodirao mi sve kablove i danas konacno poceo kratke spojeve i da me zaza po sklopci. Mora nov po svaku cenu. 2m4y me dokusurio za danas :(
Kakav je taj plasticni? Dovoljno cvrst da ne pukne ako ga zakacim glavom posto mi je iznad kade?
ili nov ( mali izbor ) ili reparacija starog. 12 godina mi je izdržao stari reparirani, i još dan danas radi kod ortaka kome sam ga poklonio ( cca 3 godine)...za tih 12 godina . 4 puta sam samo menjao grejač... sad kuči imam Metalca 80l ( prohrom) .. za 3 godine, samo jedna promena grejaca ... eto moje iskustvo****************... DELL INSPIRON 17R N7110
Prohromski svakako, plasticni ne izdrava vise od nekoliko godina (meni pukla plastika i procureo posle mesec dana od isteka garancije).Posle sam uzeo prohromski (malo je skuplji, ali evo vec 7 godina sljaka i verovatno ce i mene da nadzivi. __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Moj sljaka vec 20g posto je fabricki magno*rom crkao posle 6 meseci i kada smo se obratili za garanciju rekli 30-45 dana a jos plus leto, onda 100-tinjak deka Avramovih dinara u ruke i prohrom kazan.I kada crkne grejac samo prohrom jer obicni-bakarni ni upola ne traje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.