Ne znam koliko si upucen u tematiku same stampe ali bih voleo da mi kazes sta planiras da stampas?
A sad odg na tvoje pitanje. Stampanje A3 formata izlazi malo van domena klasicnih stampaca ali postoke takvi I oni su 450e neki minimum. A stampa A2 formata definitivno ulazi u domen ozbiljne stampe I grafickih masine. Nazovimo ga `stampac` koji moze da stampa A2 direktno sa kompa kosta oko 2000e minimun.
Ako ima gresaka u tekstu oprosti kucao sam sa telefona. :)
Stampac bi sluzio za postere uglavnom igrica i slicno stampalo bi se na dvoslojnom Glospi papiru, ali ako je neki minimum 450 eura onda je to i dalje ekstremno skupo ja sam mislio da mozda dam max 400 eura ne vise ...
:: DMCivan :: :: Stampac bi sluzio za postere uglavnom igrica i slicno stampalo bi se na dvoslojnom Glospi papiru, ali ako je neki minimum 450 eura onda je to i dalje ekstremno skupo ja sam mislio da mozda dam max 300 eura ne vise .. :: :: :: :: ::
Covek ima 300e budzet tako da I daj od 1000e otpada. A sa druge strane da li si video koja mu je rezolucija stampe u boji, velicina kapljice? Otuda I tako niska cena, jednostavno nije namenjen za stampu onoga sto njemu treba.
Pogresio sam ispravio sam umesto 400 napisao 300 ...
Vidim da odpada a2 format moracu malo da se raspitam koliko kosta stampa zadnji put kada sam stampao neke postere a3 bilo je 100 din po komadu ali sam stampao 250 komada ... A posle 3 dana sam bio ono u bedaku jer sam nasao jedno mesto gde je 80 din po komadu preko 50 ...
Koji bi mi preporucio neki dobar A3?
:: Covek ima 300e budzet tako da I daj od 1000e otpada. A sa druge strane da li si video koja mu je rezolucija stampe u boji, velicina kapljice? Otuda I tako niska cena, jednostavno nije namenjen za stampu onoga sto njemu treba :: :: Intel i5 4670k / Gigabyte Z87x-D3H, Patriot Viper 3 8GB @1600MHz / THERMALTAKE SPS-530M / Zalman Z9 Plus / Samsung SSD 120GB EVO + WD 2.5` Blue 640GB / Samsung BluRay SE-506 / A4Tech V5 :: :: :: :: :: Moze na rolnu a1 , ili auto feed a3. prima i deblji papir (tipa hamer)...i nije 2000e imas za 900 - 1000.. :: :: :: ::
:: Pogresio sam ispravio sam umesto 400 napisao 300 ... :: :: Vidim da odpada a2 format moracu malo da se raspitam koliko kosta stampa zadnji put kada sam stampao neke postere a3 bilo je 100 din po komadu ali sam stampao 250 komada ... A posle 3 dana sam bio ono u bedaku jer sam nasao jedno mesto gde je 80 din po komadu preko 50 .. :: :: Koji bi mi preporucio neki dobar A3 :: :: :: :: Covek ima 300e budzet tako da I daj od 1000e otpada. A sa druge strane da li si video koja mu je rezolucija stampe u boji, velicina kapljice? Otuda I tako niska cena, jednostavno nije namenjen za stampu onoga sto njemu treba :: :: :: :: Intel i5 4670k / Gigabyte Z87x-D3H, Patriot Viper 3 8GB @1600MHz / THERMALTAKE SPS-530M / Zalman Z9 Plus / Samsung SSD 120GB EVO + WD 2.5` Blue 640GB / Samsung BluRay SE-506 / A4Tech V5 :: :: :: :: :: :: :: :: Moze na rolnu a1 , ili auto feed a3. prima i deblji papir (tipa hamer)...i nije 2000e imas za 900 - 1000.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.