Skoro sam kupio samsung ue32f5500 i zadovoljan sam. Naime, imam problem sa zvukom kad gledam utakmicu preko live stream-a. Jednom rečju, slike ima, tona nema. Radio preko live stream-a radi perfektno. TV je povezan putem wi-fi na net i nije povezan kablom na komp. Ima li neko ideju sta bi mogao biti problem i sta mi je ciniti?
Azuriran je softver, ali i dalje nece. A sajt je prenosi uzivo http://prenosi-uzivo.blogspot.com/. Imas listu sta se emituje i na kom je kanalu, samo izaberes kanal i on pusti sta je trenutno na njemu. Aj bas proveri kod tebe, bas me zanim. A prosto mi je neverovatno da hoce video a nece audio da pusti.
Reci mi odakle azuriras softver, preko usb-a ili online? Ja online, ali ne znam da li bi mi pomoglo i da li je bolje da sa stranih sajtova skidam na usb pa na tv!?
NeXus 2000 pretpostavljam da je to u pitanju, ali mi je prosto neverovatno da podrzava video a audio ne, nekako mi je logicno da je obrnuto...ili gresim!?
Ne, logicno je. Streaming ili bilo koji video zapis (avi, mkv, mpg....) to su sve kontejneri. Znaci fajl koji u sebi sadrzi video i audio koji su kompresovani ili se strimuju u kodecima po izboru.
Npr. Video Kodec H.264, a audio kodec MP3, pa moze video kodek XVID, a audio kodec DTS.
Hvala puno na obavestenju jer se se ja generalno ne razumem najbolje u sve to. Znaci jedino mi preostaje da ce neko buduce azuriranje softvera to da regulise, do tad gledam utakmicu bez tona :/. Veliki pozdrav
Hvala vam ljudi puno na informacijama.A sta mislite da li moze da se pusta preko serviio, tj. da se na neki nacin ubaci link na serviio pa da se gleda na tv-u ili ni to ne bi resilo problem sa tonom?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.