Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Posluzavnik za krevet za pacijente kako napraviti :)
STRANA 1 OD 1
duqp Posluzavnik za krevet za pacijente kako napraviti :) 26.02.2014. 22:51 T56896

status: user
broj poruka: 3466

Znam da sam lud ali jbg moram negde postaviti temu.
Ovako, nabudzio sam u spavacu sobu tv 46 inca visi na zidu 4 metra udaljen od glave i jastuka dok lezim u krevetu, stavio bezicni mis i tastaturu u krilo i izvukao fioku iz stola i ona mi je postolje za misa :) kada igram igre moram se vratiti za sto i prebacivati na monitor a hocu da sve igram na TV i iz kreveta. Imam produzne kablove za mis i tastaturu ali hocu da napravim/narucim negde nesto slicno onim posluzavnicima u kojima donose hranu u bolnicama tj u filmovima npr u krevet dorucak samo sto bi ovo moralo imati minimum 60cm `dubinu` zbog qck heavy podloge znaci nekih 140cm sirine valjda je dosta za tastaturu podlogu i eventualno ciniju sa necim dok jedem :)

Necu ici na izlozbe sa tim, necu navoditi ribe na oralni seks dok mi je to u krevetu tako da ne mora da bude od pozlacenih materijala ili nesto ekstravagantno. Kontam neke daske sperploca nesto.

Dajte neku ideju savet meru, cime spojiti to jel mora ona sprega izmedju nogica i tako. :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 26.02.2014. 23:15 #543791

broj poruka: 18472
To ti ne treba ni najmanje.Tako ces imati 140 kg.
Bolje na basket ili trci sa psima pa ko brzi :)

Danas posluzavnik sutra drzac za noge,prekosutra aparat za ladjenje j@j@ !

Kad vec hoces da budes beg,dovedi neku cicu pa nek ona salta umesto tebe :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

tortojed Bilo koji stolar, lako (i po ne previse vsokoj ceni) izradice ti to... 27.02.2014. 00:13 #543808

broj poruka: 10997
za jedno popodne. Dakle, pravac najbliza stolarsla radionica...

micika988 ili uradi sam 27.02.2014. 00:20 #543810

broj poruka: 2051
komponente:

1. alucobond (presovani aluminijum) ploca dimenzija: 80x50cm
2. makaze od prozora na kant - sirinski odgovraju rezanoj ploci
3. pozicije rupa:
1) 10cm od krajeva - pozicija za krevet
2) 20cm od krajeva - pozicija za fotelju
4. leptir zavrtnji za promenu pozicija 3
5. na makazma instalirati zavrtnje kojima se pozicija makaza ucvrsti, na 2 mesta vec postoje otvori, kako bi se regulisala visina stalka, preporucena visina 25cm, ali sa ovim makazma mislim da moze da izvuce i 40cm visine ( nisam testirao )
6. lajsne od parketa iskoriscene kao `skije` za nogare stalka, pricvrscene za donji deo makaza, osmirglane i prelakirane
7. ivice ploce je potrebno malo osmirglati, bezbednosti radi, makase podmazati
8. nabavka materijala i prateca obrada varira od osobe do osobe :)...

http://www.dodaj.rs/f/1Z/Pn/4sGOf8dy/img1017.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2B/JB/254geN2z/img1018.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2K/mn/o23WgcR/img1019.jpg
http://www.dodaj.rs/f/0/Q/2uj6sMlN/img1020.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3S/133/d2dIYHv/img1021.jpg

p.s.
ako su potrebna dodatna objasnjenja, batali i napravi nesto ovog tipa:
http://bit.ly/1puU2UB, a ako je i to komplikovano, cimaj nekog majstora da ti pomogne...
Adzem Hahahah, 27.02.2014. 00:51 #543814

broj poruka: 3797
a samo kad se setim koliko se nasa nacija smejala tim Amerima(99-te) i njihovim trikovima i izumima sto se tice televizora, izlezavanja, kako najudobnije smestiti dupe na 2 ili 3 stolice i tome slicno. Sad je taj sindrom ko dobar dan u ovoj banani od drzave, a proslo je samo 14 godina...
Gledam danas po Knezu decu(ima vise devojcica) uzrasta recimo 5-6 razred, pa to bato puca koliko je gojazno, masno i debelo. Znaci tacno se vidi da napravi dva ipo koraka dnevno, a i zasto bi? Kad se upoznala, smuvala, a sutra i udala preko neke drustvene mreze... :D

Ahahahaha, ima jos nesto sto moram da vam kazem. Par drugara mi je priznalo da im cale iz fotelje u drugoj sobi posalje nekad sms ili na fb-u poruku da ugasi svetlo, upali bojler i to ako ovaj zaspi. Hahahaha, pakao droge kako smo ufiksali u sebe sve strano i bolesno kao dobar dan.

duqp :) 27.02.2014. 00:56 #543817

broj poruka: 3466

Skaj :) ne mogu dobiti 140kg kad svako jutro trcim 30 krugova oko fudbalskog terena popodne vezbam ili u parku ili u teretani a uvece setam psa 10km minimum, u pauzama od toga hocu da lezim i stalkujem klinke po fejsu i malo po instagramu. A i dobro bi mi doslo malo da se podgojim sagoreo sam sve osusio se uvukli mi se obrazi i evo za 10 dana lezanja primecujem napredak a malo smanjio aktivnosti.

Micika ti si umetnik, ovako nesto cu da napravim ovo je ekstra ekstra samo se nadam da nece da mi se sklapa na krilu, ima neka blokada kad se rastvore makaze ili nesto a?
micika988 ... 27.02.2014. 01:04 #543822

broj poruka: 2051
savet je dat ljudima, koji imaju nesto prece da rade sem da prave teme za klasicno napusavanje, ali kako su te iste teme najposecenije na ovom forumu, sto ih ne iskoristiti. Trol trolovanja, a ako neko nesto novo nauci, tim bolje.

Ostale teme se ionako ne gledaju. SVIRACI :)...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs