Možda nije forum za ovo pitanje, al ajd, ima dosta ozbiljnih štrebera ovde, što jako cenim :)
Kupio bih satelitsku opremu, tj od nosača, preko tanjira, LNB, kablova, receiver-a itd. Koristio bih je u kući u koju retko odem, tj recimo na vikend jednom u 2 meseca, pa mi ne odgovara permanentno rešenje kao npr total tv. Svaka sugestija je dobrodošla.
Hvala.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC
Mozes da kupis sve televes-ovo, provereni su vise puta (antenu i lnb) a za risiver mozes opusteno da kupis Echostar ili Echolite (vise ne znam ni ko sta prodaje)
kabl mozes da koristis obican RG6 antenski kabl ili bolje kupi RG11 ccs (bez sajle naravno) i zavrsio si posao sa kablom za duze vreme (kada sa tim kablom udjes u kucu, promeni ga na RG6 i vodi do risivera
Mozes da probas i ovde ako si iz BG-a, pa vidi sta te zanima Nisi rekao koji satelit te zanima?
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
A zasto je preporucljivo menjati sa rg11 na rg6? Kontam da je razlika u debljini kabla?
Satelit mi nije bitan, sve dok imam nekih par domacih kanala. Bitno mi je malo informativnih emisija da imam, tj pratim. Ako imas neki link, moze, ova tema me zanima jako. Jedan mi covek rece da mogu da kupim risiver sa smart card-om, pa da updateujem kljuceve za skremblovane kanale. E sad, mene je zanimalo koliko cesto se updateuju ti kodovi?
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.