pocelo je igranje, da podsetim koji je post : http://goo.gl/eSKuqy . jos uvek sabiram utiske jer mi je ovo prvi smart tv. Za sada bih pitao one koji barataju kodecima i video formatima: mogu li ja uoste pregledati gore navedeni video format ( snimljen na externi HDD sa TV-a) na PC-ju ? friski set kodeka ( stari deinstalirani i ocisceni), nisu dali nikakav rezultat, kao ni friski VLC. Format factory ( takodje poslednja verzija ), ne razume format. Znam da to neki rade, ali kako ? **************** DELL INSPIRON 17R N7110
Moj BD560 cita taj format, trebalo bi da mogu i novi smart televizori, mada standarno sve video formate prebacujem u MKV. Za to koristim tsMuxeR_1.10.6. Meni radi pos`o. Mozes da ga demuxujes i onda ubacis u mkv merge da napravi mkv, jer ce ga sigurno citati...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.