stari sharp-HD ready ide tastu ( jer je geknuo panasonic CRT 100Hz, 82 cm sa neisplativom popravkom), a mojoj porodici sleduje kupovina... zeljeni uslovi su bili: 32inch. full HD smart sa WI-fi usb sa sto vise podrske za razne video formate CI slot analog VGA in za pc ( imam jedan bajati lap top bez HDMI, koji mi radi za multimediju) na lapu (drugom) imam wi-di 3d me ne interesuje kao ni skype na tv-u ostalo ...ne-bitno fond - 50000 rsd ali i ovo sto sam nasao, jedva cu se nategnuti.... http://goo.gl/Bm3teb ogranicen sam jos na TEHNOMANIJU, CBT i NEPTUN ( uslovi kupovine na kredu, karticama moje banke)
imam li po Vasem misljenju kvalitetniji izbor?
sto se tice mikrotalasne, moja stara moulinex (27litara,15 godina matora) je blago receno, eksplodirala...pitanje je: kupiti li mox-fox-bljakbox sa 5 godina garancije za malo para, ili uzeti brand i oguliti sebi dup. , po paprenoj ceni dajte neki savet, komentar ili stogod već, dajte mi neku žišku
Ja bi ti ovaj predlozio, imam ga preko godinu dana i prezadovoljan sam, rekao si da te 3D ne zanima, al te mozda zainteresuje, a ista je cena ko ta toshiba. :)
jeste 3d, ali nema dvbt-2 za razliku od toshibe ( iako me obe stvari ne zanimaju)...nego me muči averyija prema panasoniku, jerbo samovaj CRT koji je geknuo, ya 10 godina, dva puta krpio za ne bas male pare ( u oficijelnom servisu, jer ni u nemackoj nije bilo specificnih delova u prodaji (čitaj VN-trafo)) ali zanimljiv predlog
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Ja bi ti ovaj predlozio, imam ga preko godinu dana i prezadovoljan sam, rekao si da te 3D ne zanima, al te mozda zainteresuje, a ista je cena ko ta toshiba. : :: :: http://www.neptun.rs/panasonic-tx-l32et5e.htm :: :: XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/2x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/ :: WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621 :: ::
52-53K i ako se malo nategnem preko nejakih misica - samo za tv....iskljucivo 32-jka jer nazalost nemam gajbu koja bi bila primerena vecoj dijagonali elem - onaj prvi tvoj link ima neku rupu...ne ide gde treba, imam blanko stranu..., a interesuje me
:: Jel u tih 50k ulazi i mikrotalasna ili ne :: U slucaju da ne ulazi televizor ovaj :: :: Smart - 100 Hz :: :: :: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led - televizori/lg-televizor-led-lcd-32ln577s.htm :: :: Ako hoces vecu dijagonalu :: :: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led - televizori/toshiba-televizor-lcd-40l1334dg.htm :: :: Ako hoces 3d :: :: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led - televizori/-lg-3d-televizor-led-lcd-32la620s.htm :: :: Ili ako hoces kvalitet :: :: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led - televizori/sony-televizor-led-lcd-kdl-32w650abaep.htm :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Ja ne znam sta je tu smesno sto je coveku crkla mikrotalasna i sto mora sad da se nateze i za to + za TV! Da je tebi crkla a da znas kako si krvavo zaradio za tu stvar a treba ti i prisiljen si da je uzmes kako bi reagovao ? Bio bi sav srecan , ziveo povod za kupovinu i praznjenje novcanika..Jes` ali sipak..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
ma pusti coveka...nije njegov novcanik....a te sam blede teme prelistao ranije...
:: Kolega ovo ti je totalno neprimerena reakcija :: :: Ja ne znam sta je tu smesno sto je coveku crkla mikrotalasna i sto mora sad da se nateze i za to + za TV :: Da je tebi crkla a da znas kako si krvavo zaradio za tu stvar a treba ti i prisiljen si da je uzmes kako bi reagovao ? Bio bi sav srecan , ziveo povod za kupovinu i praznjenje novcanika..Jes` ali sipak. :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Jesi pregledao ona dva televizora ? Ako ti LG vise odgovara imas ga i u crnoj varijanti. Neces pogresiti ni sa jednim od ta dva ali mislim da Samsung ima za nijansu bolju sliku...
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
LG 577s ima perfektnu sliku, najbrzi wifi adapter i vrlo lijep stilski dizajn, s tim da je preporuka da se odmah nadogradi na posljednju verziju softvera, jer je dosta brza od starijih i nadogradnja na Google Chrome. Mana je nestabilan nosac televizora i zakucavanje na yt sve do zadnje nadogradnje.
da ucinim ono sto mnogi ovde koji traze stogod, a nikada ne uzvrate obavestenjem sta su uradili: ne da sam se nategao, nego i do kile pretegao, lastis sa gaca skinuo...nadam se da cu u narednih 12 meseci , imati ponesto i da gurnem u ovu mikrotalasnu...( barem neke jeftinije kokice i caj) dok piljim u TV http://goo.gl/LhMK29
Ajde da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde. Planiram u sledecih desetak dana da preko nasih madjara iz subotice narucim tv za caleta.Dvoumim se izmedju dva modela i to samsung 40f6200 ili samsung 40f6400.Maksimalni budzet je tu do 500 eura.Koliko je bolji model f6400 od modela f6200?Koristice se za pocetak analogna sbb kablovska a kasnije ce biti digitalna.Razlika u ceni je nekih 30-40 eura vise na strani modela f6400,pa me interesuje da li se isplati ta razlika ili ne? Bitno mi je koji tv ima bolji procesor slike,odnosno koji bolje skalira sliku obzirom da je analogni signal losiji od digitalnog signala. Moze da dodje u obzir i neki drugi model ako je kvalitetniji od ova dva i uklapa se u ovu cenu.
Jedina veća razlika je to što 6200 nema 3d i onaj sekundarni smart daljinski sa touchpadom i glasovnim kontrolama pa ti odluči da li ti je to bitno ili ne ,ja lično imam 6400 i zadovoljan sam ,samo ti ne mogu reći kakav je sa televizijom pošto ga koristim kao monitor i nemam nikakvu vrstu televizije nakačenu na njega.
Black Wolf
:: :: Ajde da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde :: Planiram u sledecih desetak dana da preko nasih madjara iz subotice narucim tv za caleta.Dvoumim se izmedju dva modela i to samsung 40f6200 ili samsung 40f6400.Maksimalni budzet je tu do 500 eura.Koliko je bolji model f6400 od modela f6200?Koristice se za pocetak analogna sbb kablovska a kasnije ce biti digitalna.Razlika u ceni je nekih 30-40 eura vise na strani modela f6400,pa me interesuje da li se isplati ta razlika ili ne :: Bitno mi je koji tv ima bolji procesor slike,odnosno koji bolje skalira sliku obzirom da je analogni signal losiji od digitalnog signala :: Moze da dodje u obzir i neki drugi model ako je kvalitetniji od ova dva i uklapa se u ovu cenu :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.