Jel ima neko neki predlog za sokovnik da je oko 5000? max 6000? Ova dva izfledaju ok, mada mi gorenje nesto ne uliva poverenje. Vivax nek traje i 2 god, samo da valja do tad:
nekako mislim da je svejedno koji uzmes, samo gledaj kakv je sto se tice rasklapanja jer je ciscenje nocna mora....
:: Ja imam philips 1588 i on radi za sve pare, ali probija budzet :: :: Pre njega nam je u porodici moulinex godinama i godinama trajao :: :: Jedini zez kod sokovnika je sto te smori pranje posle 2 soka i koristis ga nikada :: :: https://www.youtube.com/watch?v=m6kFCNsnQp :: ::
MOj ti je predlog da odes i proberes sam. Kad rasturis sokovnik u prodavnci (nece oko toga da prave problem) gledaj da su mu unutrasnje povrsine sto glatkije tj da nemaju rupe, izbocine i statiznam gde voce posle moze da se uglavi i ima da umres dok ga ne ocistis. Ja imam neki ruski sokovnik i treba mi jedno sat vrmena da ga ocistim kako valja, zato ga valjda i jedva i koristim...
:: Znam za čišćenje, smara ubija, presedne ti svaki gutljaj soka : :: Rekoh da vidim ovde da neko ne koristi neki pa da baci koju reč :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Istina, sad im je cena 13 hiljada, ali ja sam ga uzeo pre godinu dana, ili malo više, ne sećam se tačno, bio je na sniženju u Roda marektima, i to za 50% cene, trebalo je da sakupiš one nalepnice-bubamare, šta li su, i zalepiš na kupon 15-20 komada, i da imaš zelenu Pika karticu. Isto kao što sad ima njihovo posuđe. I još sam mogao na rate da plaćam, na 6 meseci čini mi se, preko te kartice. Dobar je sokovnik, često ga koristim, opere se za 10-ak minuta. Plastika je malo već požutela, jer ga peremo ručno, možda bi bilo bolje da se pere u mašini za posuđe, ali nemamo. Planiram da ga odnesem negde, kod komšije da vidim kako bi ispalo. Ali ga baš koristimo, bar jednom nedeljno. I ne pravim čašu soka, neko skupim 1,5-2 kg voća i povrća, pa sve to iscedim, napravim 2 litre soka (multivitamin), sipam u flašu i može da stoji u frižideru dan-dva bez problema, a u tom periodu se i popije.
Eto, moja topla preporuka, ali naravno ne po ceni od 13.000 nego upola manje, toliko i vredi jer je stvarno kvalitetan, evo meni i posle više od godinu dana intenzivnog korišćenja radi kao prvog dana. Samo moraš pratiti akcije i sniženja.
I jedan savet, ako neko još koristi ovaj sokovnik. Ja npr. nikad ne perem onu plastiku pozadi, gde se skuplja ostatak, nego kad ga spajam posle pranja, u tu plastiku umetnem običnu plastičnu kesicu, tako da otpad ide u nju. Na kraju samo izvadim kesicu i bacim, a taj deo sokovnika ostane čist.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.