Posedujem slican model od 42``(samo slabiji po nekim karakteristikama) i prezadovoljan sam. U pitanju je IPS panel sa velikim uglovima vidljivosti, istina manjim kontrastom od Samsung i Sony panela, ali prirodnim bojama i solidnom brzinom odziva. S moje strane sve preporuke, ali ukusi su razliciti. Najbolje je da odes u prodavnicu i sam se uveris u kvalitet.
Nije nikakva greska. Tehnika u prodavnici u belim vodama je ili ostecena ili starija pa su zbog toga znatno nize cene. Dok sam radio u tehnomaniji, kolege su mi rekle da je tamo bilo cak i tv-ova sa rupom u panelu. :D Mada, moze se naci i zagreban TV, mislim na kuciste i nekom je super da da 20%manje para jer mu to ne smeta. Uostalom, pise ti i na sajtu:
Ovaj proizvod možete pogledati u sledećim prodavnicama: Tehnomanija, Belo vrelo 2, Bele Vode U ovoj radnji se prodaju i eksponati i malo oštećena roba sa garancijom (stalni popusti od 10-40%)
Ovaj tv je pre nove godine kostao 69.999, sad je poskupeo koliko vidim, ali je po meni i dalje odlicna kupovina: http://goo.gl/zkOtYW Ima i DVB-T2 tjuner sto ce ti trebati ukoliko ne gledas tv preko kablovske, kada se predje na digitalni signal.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.