Uzeo TV iz naslova . Sve super i bas sam zadovoljan samo me jedna stvar uzasno nervira a to je da kada se ode u smart meni ona odvratna crna pozadina . Da li neko zna da li ona moze da se promeni ? Kod drugara na 7000 modelu je pozadina kao morsko dno . Ne mora to ali dajte ljudi bilo koje drugo resenje . Stvarno su ga .... sa tim . I da , ima jos jednu manu a to je da ne moze zvuk sa HDMI da prosledi na optiku kao DTS , moze samo stereo . Ali mislim da tu pomoci nema !
Putnik koji se slabo snalazi na putovanjima. To jest, ne rece nam
12.01.2014. 06:48
status: user broj poruka: 10997
nista o drugarovom tv-u: kako se tu menja (ako se menjati da) pozadina. Moze li ``nebeski plafon`` umesto ``morskog da``? Ako je odgovor ``jok, more, nepromenljiva je``, onda nema pomoci ni tvome tv-u...
Sta kaze ``user manual`` - ima li pomena od ``changing the background`` i tome slicno?
Ja sam se zajebavao jedno nedelju dana, palio da vidim kamere po beogradu i vidim vremensku prognozu i to je to, potpuno sam zaboravio a pritom imam jedan od prvih Smart HDTV-a. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.