Zanima me koji uredjaj treba da kupim da bih imam prijem digitalnih kanala i da li mi treba antena za taj uredjaj. I jos jedno pitanje, posto sam iz Kruševaca, da li je moguc prijem i koliko kanala?
iliti tjuner i to je to, sve ide preko klasicne antene kao i do sada, ako kojim slucajem nemas DVB-T2 standard na tv-u, mozes kupiti DVB-T2 Set Top Box (risiver) i na njega ukljuciti koaksijalni kabl koji ti dolazi sa antene. Ne znam koji ti repetitor gadjas ali sa Avale mozes gledati sledece kanale:` RTS1, RTS2, RTS Digital, RTV1, RTV2, RTS HD, Pink, Studio B, B92, Prva i Happy na 28 kanalu UHF
Ukoliko gadjas neki drugi repetitor kao sto su: Beograd - Stojcino Brdo Beograd - Kanarevo Brdo Beograd - Krnjaca Crveni Cot Tupiznica Crni Vrh - Pirot Crni Vrh - Jagodina Maljen - Valjevo Goc Jastrebac Nis - Gorica Nova Varos - Cvetnjak Prijepolje - Kosevine Kopaonik - Gobelja Gucevo Bajina Basta - Tara Oslusa Ovcar Arilje - Klik Ivanjica - Bozac Besna Kobila Tornik Crveno Selo - Subotica Vrsacki Breg Gradac - Raska Sutenovacko Brdo - Novi Pazar Priboj - Bic Valjevo - Pecina Uzice - Zabucje Kikinda Veliki Sturac - Rudnik Vranje - Sveti Ilija Prijepolje - Srijetezi Kragujevac - kanal 41 UHF Sjenica - Radisica Brdo
Javi se pa cu da ti napisem frekfencije, racunaj da na pojedinim repetitorima nemas sve ove kanale nego se mogu razlikovati za kanal ili dva!
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Sto se tice risivera, da li treba nesto da pazim pri kupovini, mislim na karakteristike, brend itd. ili moze bilo koji koji podrzava dvb t2. I sta moze kod nas u Srbiji da se pazari od risivera.
samo treba da ima DVB-T2 standard i to je to. Sto se neke marke tice, za neku normalnu kucnu upotrebu nemoj da brines, nemoj da kupis neki najjeftiniji, nadji nesto normalnije. Synaps nije los za neku kucnu upotrebu ali ja ga licno ne volim, imao sam nekih problema kada sam ga koristio (jos uvek ga koristim) profesionalno. Mozes Amiko da uzmes, imas i Falcon ali za njega vec ne znam kakav je, potrazi na netu, u radnjama,...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.