Koji TV od 55-60 inca za oko 1800 +/- eura preko kp?
STRANA 1 OD 1
phoboskv
Koji TV od 55-60 inca za oko 1800 +/- eura preko kp?
20.12.2013. 16:08
T56018
status: user broj poruka: 940
Da li neko od Vas ima nesto slicno, pa da preporuci?
Vidim da dosta hvale Panasonic plazmu ST60, ali plazma tv nisam ni uzeo u razmatranje. Mozda gresim? Razmisljam da je bolje da uzmem 60 inca, a da zrtvujem neke`mogucnosti` tv-a koje verovatno necu koristiti.
Samsung, LG, Panasonic, Philips ili nesto peto?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Re: Koji TV od 55-60 inca za oko 1800 +/- eura preko kp?
20.12.2013. 16:18
status: user broj poruka: 1620
Ja imam Panasonicovu plazmu 42in fhd, evo sad će tri godine. Analogna kablovska+htpc, sve radi bez problema, nemam nikakvih zamerki...oduvek su hvaljene P plazme, verujem da su i novi modeli dobri. Ako mozes svrati u neku od vecih radnji pa pogledaj uzivo pre kupovine GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Da li neko od Vas ima nesto slicno, pa da preporuci :: :: Vidim da dosta hvale Panasonic plazmu ST60, ali plazma tv nisam ni uzeo u razmatranje. Mozda gresim? :: Razmisljam da je bolje da uzmem 60 inca, a da zrtvujem neke`mogucnosti` tv-a koje verovatno necu koristiti. :: :: :: Samsung, LG, Panasonic, Philips ili nesto peto :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` ::
Gledaj da nije fox fox i slicni, sa razlogom su najjeftiniji. Ja licno bi jurio sto vecu dijagonalu jer ces u bas tu dijagonalu/ekran blenuti 6-7 godina. A te wifi, blue tooth, smart, MILF i ostale gluposti koje ces verovatno jednom upaliti i nikad vise, veoma nabjaju nepotrebno cenu.
Gledaj da je full hd, marka tipa LG, samsung, philips, panasonic led i sto veca moguca dijagonala.
Ma naravno. Trenutno imam Samsung LE40B554 (cetvrta godina) i te Foxove, Voxove i td., nisam ni razmatrao.
Godinama mi se ovih 40` nekako smanjivalo , pa sada nista ispod 55` necu da gledam. Cini mi se da su LG i Philips modeli nesto jeftiniji od Samsung i Panasonic pandana.
Hvala na predlozima... pucajte i dalje
:: Gledaj da nije fox fox i slicni, sa razlogom su najjeftiniji :: Ja licno bi jurio sto vecu dijagonalu jer ces u bas tu dijagonalu/ekra :: blenuti 6-7 godina. A te wifi, blue tooth, smart, MILF i ostale gluposti koje ces verovatno jednom upaliti i nikad vise, veoma nabjaju nepotrebno cenu :: :: Gledaj da je full hd, :: marka tipa LG, samsung, philips, panasoni :: le :: i sto veca moguca dijagonala :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pazi, da ti kazem nesto, ta cifra, od 1800eur je i vise nego dovoljna da uzmes extra TV u toj dijagonali. Ja bih ti savetovao da malo ustedis, recimo kupovinom modela LG 55LA660s, tv je vrh, smart, 3D, ima sve sto ti treba i ne treba. :) Cena mu preko suboticara iznosi 1150eur. Eventualno da ides na jos vecu dijagonalu, recimo 62`, istog modela, ali njegova cena onda mozda cak i premasuje cifru od 1800e.
LG koliko znam ima internacionalnu garanciju, pa tako u, nedaj boze, slucaju reklamacije ne bi imao nikakvih problema i ovde da ga reklamiras. Bar se tako prica.
Ja sam prosle godine uzeo slican model(LM660s), samo od 42`, i mogu ti reci da sam prezadovoljan, bukvalno sledeca moja kupovina tv-a ce imati smisla samo onog trenutka kada se u mase spusti UHD tv po razumnoj ceni, ili eventualno zelja za vecom dijagonalom, tako da mislim da za ostatak kesha mozes da se pocastis necim drugim i korisnim. .)
Kada je rec o Plazma TV Panasonic je definitivno klasu iznad svakog proizvodjaca u to nema sumnje,stvarno su najbolji.
Ako sa druge strane gledas LCD TV pogotovu za budzet koji si naveo Sony je neprevazidjen mada cenu treba uklopiti sa dijagonalom. Samusung je dobra alternativa pogotovu kod nas ..
Moj ti je savet da odes na sajtove svakog proizvodjaca i pregledas karakteristike i izaberes par modela.Proveris cene i onda odlucis. Ako gledas LCD TV obavezno proveri i koji je panel jer kvalitet slike mnogo zavisi od toga!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Istina, da je među plazma televizorima najbolji Panasonic, i ja sam moj prvi model imao takav od 42`, doduše u 2005-oj godini sam platio 2300€ ! ali sam nedavno prodao i prešao na LED tv. Plazma je trošio nenormalno mnogo struje, slika je bio o.k. naročito za analogne programe, ali sad LED šiša sa digi kanalima .... Nedavno sam pročitao, da Panasonic ukida proizvodnju plazma televizora, LG već ne proizvodi, a i Samsung prestaje. Tako da ti ostaje samo neki LED. Ja sam uzeo Samsunga, prezadovoljan sam. Mislim da i Sony i LG možeš uzeti u obzir.
...da vidite kako izgleda plazma za 2011-tu godinu pali biste na dupe, kakav crni edge LED i ostala sranja, nema tog LEDa da napravi tako živu crnu boju kao mastilo na Plazmi.
Ne bih menjao moj TV ni za jedan LED danas, tu živost boja nema nijedan TV.
Samsung PN51D8000
Googlajte pa vidite i sami... Primera radi i dalje nema bolje slike danas od Pioneer Kuro serije plazmi, a ona je izašla pre više od 5 godina. __________________ Scourge of PCBerza
Malo teze ces se snaci oko trazenja koji je tacno panel u kom modelu. Na netu nema lista panela , to bi morao da trazis po serijskom broju TV-a ili licno da pitas prodavce (naravno ako su kvalitetno informisani)
A gledas da bude IPS , S-IPS, S-PLS itd..
Recimo odes u tehnomaniju i zapises serijski broj za ovaj model i izgooglas na netu.
Poslednji primerak iz Madjarske sam ugrabio. Cela ST60 serija Panasonica se razgrabila pred Novu godinu, s obzirom da je Panasonic prestao u decembru 2013. da proizvodi plazmu. Inace ST60 je jedini TV koji je na CNET-u dobio 5 zvezdica, a i svi ostali AV sajtovi i forumi tvrde da je to verovatno TV sa najboljim odnosom kvaliteta slike i cene do sada. (odnosi se i na plazme i na LCD LED).
Jbg, hteo sam da uzmem 55``, ali ga odavno nema, a 60`` nema na evropskom trzistu, tako da mi je ostao samo ovaj od 65` ili bolji model Panasonica od 55`` 55VT60, koji kosta isto kao i ST60 od 65``. Odlucio sam se za vecu dijagonalu.
Stize mi TV u petak, ali sam ja na putu do nedelje pa cu `baciti` neke slike kad se vratim.
Pozzz i srecna NG i Bozic. Hristos se rodi!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.