Drugari, molim Vas, za neku preporuku,najbolje za te pare, bilo bi jos dobro da mu je okvir sto uzi.Placanje je na odlozeno, cekovima(kako drugacije :-))
Da si se javio pre 2 nedelje znao bih sta da ti preporucim, Philips 42` pfl3606 za 35k, ovako pogledaj Samsung 32F5000 ako mozes da ga nadjes po toj ceni, mada sad vidim da ipak uzimas na odlozeno, tako da oglasi otpadaju (mada je tamo cena oko 50-100e manja nego u prodavnicama).
Pogledaj i neki Philips pfl32, nemas mnogo izbora u tom cenovnom rangu, tako da moras da ides na malo starije modele (nisu nista losiji nego noviji).
:: Drugari, molim Vas, za neku preporuku,najbolje za te pare, bilo bi jos dobro da mu je okvir sto uzi.Placanje je na odlozeno, cekovima(kako drugacije :-) :: :: Hvala. ::
jel vi znate da je filips zatvorio fabriku TV i da ne pravi tv vise.... samo sijalice... ovo su kinezi koju su kupili brend filips i prave tv i lepe filips ime... ako zagledate videcete da nema filips logoa nigde samo ime logo je samo na sijalicama
+1 za Samsung ue32F5000 Prijatelj ga je platio 36000din dok je bio na popustu a ja koristim Samsung ue32eh5000 pa bih ti zbog toga preporucio da uzmes Samsung tv kada pocnu popusti.
Nema dvb-t2, ali ako imas neku kablovsku ili iptv, nije bitno
:: Drugari, molim Vas, za neku preporuku,najbolje za te pare, bilo bi jos dobro da mu je okvir sto uzi.Placanje je na odlozeno, cekovima(kako drugacije :-) :: :: Hvala. ::
Posto kupujes na cekove dolazi u obzir samo kupovina u radnjama a tu LG i Samsung ne moze za te pare a da bude `tanak`. Imas sada u Neptunu Grundig LED 32` za 29999,00 din na akciji, vidoh ukljucen u izlogu i ne deluje lose slika. Ja imam njihovu LCD 37-cu i za sada je dobra slika i OK zvuk.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.