Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Podesavanje Samsung ue32eh5000
STRANA 1 OD 1
acanen Podesavanje Samsung ue32eh5000 04.12.2013. 11:54 T55774

status: user
broj poruka: 944
1. Nisam jos pustio nijedan video fajl na tv-u preko usb ali ipak mi je potrebna preporuka za neki besplatni program za lepljenje prevoda.
2. Ima li neko savet za podesavanje Samsung ue32eh5000? Skoro da ne gledam tv a do pre nekoliko dana sam koristio Sony crt tv pa me zanima da li je potrebno podesiti jos nesto pored brightness-a i contrast-a.
3. Imam crt tv koji kada se ukljuci nema sliku oko pola sata a cuje se zvuk. Koliko bi kostala popravka? Poklonio bih prijatelju tv za vikendicu ako moze da se popravi.
4. Svaki put kada udjem u jedan folder fajlovi pocinje da se sortiraju po datumu kada je snimljeni na hdd. Namestio sam da se tako sortiraju fajlovi ali mi nije jasno zbog cega se to stalno ponavlja.
5. Da li se primecuje lag tokom igranja na novim televizorima?
6. Preporucite mi neki kvalitetan usb od 16gb koji nije skup. Nije potrebno da je brz. Da li uzeti usb 2.0 ili 3.0?
7. Ima li svrhe kupiti jeftini tablet samo za citanje stripova? Kakvog su kvaliteta tableti koji kostaju oko 10000din?
8. Planirao sam tokom ovog meseca (pre poskupljenja) da kupim novu plocu, procesor, kuciste i napajanje. jel uskoro planiran izlazak novih amd ili intel procesora? Sve manje igra igre na kompu pa radije ne bih trosio pare ako nema potrebe. Sledecu konfiguraciju bi koristio par godina uz zamenu graficke sledece godine.
9. Postoji li neki dobar fotografski forum? Potrebno mi je da neko proceni Praktica IVb fotoaparat pre nego sto ga stavima na oglase. Mogao bih fotoaparat da odnesem na procenu u neku fotografsku radnju ali bi bilo bolje da se prvo raspitam o ceni na internetu.
10. Po kojoj ceni da prodam Samsung 940nw? Monitor je ocuvan ali je potrebna zamena kondenzatora. Isto me zanima koju cenu da stavim u oglas za Weg dvd palyer.

Hvala unapred na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
INXS @ acanen 04.12.2013. 12:32 #529980

broj poruka: 482
2.Moja podesavanja: picture mod- standard,backlight:15,contrast:96,brightness:50,sharpness:20,colour:50.
5.Moj model je od 40 inca nisam uspeo da primetim nikakav lag u igrama.

Asus M4A88td-v evo/usb3
AMD Phenom 2 955 be 3.2
wd 640gb sata 2
2x2gb exceleram black shark 1600mhz
Asus Eax 6850
Chieftec dragon
cm hyper 212+
lc power 600w
logitech x-530
philips 222EL2SB/62
logitech mk320

acanen .... 04.12.2013. 12:44 #529984

@INXS
Hvala za brzi odgovor. Pre par dana je neko na forumu Svet Kompjutera napisao da primecuje lag tokom igranja na 32`nom tv-u pa zato pitam.

Zaboravio sam da napisem koje komponente imam.
Mozda bi bilo dovoljno da ove godine zamenim samo plocu i procesor.

Athlon II X3 445
GigaByte 880GMA-UD2H
Asus 6850
4gb Kingston HyperX
NZXT Beta
Chieftec CTG-500-80P
Samsung 500gb
Dell u2311h
Altec Lansing BXR1121
A4 Tech X-748K
nemanja21 Re: Re: Re: ... 04.12.2013. 13:06 #529994

broj poruka: 1227
1. Proveri da li televizor podrzava mogucnost da automatski ucita prevod, naravno ako je istog imena kao i video fajl itd.
3. Mislim da je moguca. Najbolje da kontaktiras nekog servisera.
4. Pa verovatno sve dok ne zadas neki drugi kriterijum.
5. Zavisi od televizora. Mnogi imaju Gaming opciju.
6. Usb 3.0
7. Za te pare mozes da kupis neki pristojan e-ink reader.
9. Ima i ovde ljudi koji se razumeju, mozda ti neko pomogne.
10. Sigurno ces dobiti bolju cenu ako ulozis 100din u te kondenzatore.

acanen .... 04.12.2013. 14:51 #530035

@nemanja21
1. Pre nego sto pocnem da lepim titl na video probacu automatski da ucitam prevod ali me ipak zanima koji program to najbolje radi.
3. Dolazak servisera je skup a ja nemam kola kojima bih odneo veliki 32`ni crt monitor u servis. Mogao bi prijatelj da me odveze do servisa ali mislio sam prvo da saznaz zbog cega je tv-u potrebno toliko vremena da pocne da radi tj. da se pojavi slika.
4. Nisam dobro objasnio. Svaki put kada udjem u taj folder fajlovi su sortirani po imenu i onda automatski krece sortiranje (traje par sekundi) po datumu kada su snimljeni na disk.
6. Zanima me neki ok usb 16gb koji kosta oko hiljadu din (max 1500din).
7. To je i meni palo na pamet ali jos uvek nisam odlucio jer mislim da bih posle teze prodao reader nego neki jeftini tablet.
9. Nadam se da ce se neko javiti od clanova koji se razumeju u fotoaparate.
10. Ponudio je jedan clan ovog foruma pomoc u temi koja je otvorena pre par nedelja pa cu njega da kontaktiram preko mail-a. Video sam tutorial na youtubeu ali ipak ne bih sam menjao kondenzatore.

Hvala i tebi na odgovorima.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs