Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Samsung smart tv Web browser problem?
STRANA 1 OD 1
volimteba Samsung smart tv Web browser problem? 29.11.2013. 18:54 T55713

status: user
broj poruka: 25
Pozz svima
treba mi mala pomoc,vec godinu dana koristim tv 40es6100 i zadovoljan sam ali skoro je moj buraz kupio slican tv (32F5500) i on na svom web browseru moze gledati live stream utakmice(koje koriste flash player) dok ja na mom tv ne mogu otvoriti te stranice.Posto ja nisam nadogradjivao softver na mom tv nikada do sada da li bi mi to pomoglu u resavanju ovog problema,a posto to nisam do sada radio jel to nije komplikovana stvar?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - 29.11.2013. 19:18 #528857

broj poruka: 1504
Ne bi trebao da je komplikovana stvar ,samo otiđeš u support meni i onda na software update izabereš online i sačekaš da se updatuje ,nemoj ga dirati tokom update ,televizor će se sam ugasiti i ponovo upaliti kad bude instalirao update.

Black Wolf

markopvict F5500 je na novoj smart hub 2.0, a mozda je i dual core cpu 29.11.2013. 19:26 #528860

broj poruka: 4515
a ti si na prvoj verziji.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
volimteba re 29.11.2013. 20:09 #528865

broj poruka: 25

hvala na odgovoru u pravu si verovatno je tv ca duo core cpu.

Znaci ja ustvari nista ne bi dobio sa update softvera i verovatno ne bi time dobio smart hub 2.0 ?
markopvict opste je poznato da je smart hub zahtevan 29.11.2013. 20:58 #528878

broj poruka: 4515
i sa drugom generacijom i dual core cpu nije fludino. To ti kazem iz iskustva. Skoro sam instalirao update i nisam primetio neku promenu.

Voleo bih kad bi izbacili Twitch.tv applikaciju. Ovako iz browsera, moze da tera full screen na MEDIUM. Na hi secka.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kasper79 Live stream 02.03.2014. 22:55 #544203

broj poruka: 7

Pozdrav svima,

Imam jedan problem i nadam se da mi mozete pomoci. Naime skoro sam pazario samsung 32F5500 i prilicno sam zadovoljan. Ima ugradjen wifi i u principu sve normalno funkcionise ali iz nekog razloga nemam ton kad gledam nesto preko live streama. Jel imate neko resenje?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs