Naime na donjoj strani TV-a kad je svetlija scena vidi se kao tamno siva senka u nepravilnom obliku (kao fleka) velicine 10X2cm. Nisu mrtvi pikseli u pitanju. Nije prljav TV, prebrisao sam. Ovako je vec skoro godinu dana a TV je star manje od 2 godine. Dal se ovo moze nekako resiti u servisu?
Meni je vise koncentrovano u jendoj fleci. Nije tako rastrkano. Ne verujem da je prasina u potanju. Nego nekakvo odvajanje samog panela od plastike ekrana. E sad ne znam dal se moze resiti
Jedna fijoka ili kesa sa svim racunima i garancijama, to se ne ostavlja negde tako na random pa ako zatreba iskopaces ga, jebes nesto sto kosta 10e ili 20e, ali za tv i slicno to vodi racuna u buduce.
Sto je najgore uvek sam dobar sa cuvanjem racuna. Sve ih cuvam godinama unazad za tehniku. Samo za TV sam izgubio. Valjda od uzbudjenja kad mije donet. Imam doduse kopiju racuna, dal to vredi necemu? I original papir od firme koja je radila isporuku.
Pre 2-3 meseca sam imao slican problem na Dell U2311H monitoru. Po desnoj ivici ekrana sam imao 2-3 `fleke`, nalik toj o kojoj ti govoris. Ne znam sta je tacno bilo u pitanju ali reklamirao sam u ovlascenom servisu i monitor je vec nakon 2 dana ponovo bio na stolu - u savrsenom stanju, i u savrsenom stanju (na papiru koji sam dobio od servisa je pisalo nesto tipa: `ispitano - kvar, popravljeno, vraceno` =]).
Kopija fiskalnog racuna vazi isto kao i sam racun.
:: :: Sto je najgore uvek sam dobar sa cuvanjem racuna. Sve ih cuvam godinama unazad za tehniku. Samo za TV sam izgubio. Valjda od uzbudjenja kad mije donet :: Imam doduse kopiju racuna, dal to vredi necemu? I original papir od firme koja je radila isporuku :: ::
Nije prasina 100%. Najverovatnije je to sto si pretpostavio. Ako nije u garanciji, onda bi trebalo raskopati panel i ponovo posloziti sve segmente kako treba, jer u tom delu je malo jaci pritisak. Nebi bilo lose i da uslikas, pa da vidimo kako to izgleda. Moguce je i (ako nije LED) da je i CCFL poceo da riknjava i slabije svetli u tom delu... Naravno, dok se ne vidi na licu mesta, nista sa sigurnoscu ne mogu da tvrdim...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nego nekakvo odvajanje samog panela od plastike ekrana. :: E sad ne znam dal se moze resit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.