Pre par dana sam produzio ugovor sa doticnom firmom. Prikacili su mi D3GO na jednom TV-u u stanu. Pokusao sam da prebacim uredjaj na drugi TV ali tamo nemam sliku. Imam samo D3GO meni I RTS1 HD./ kao da mi je uredjaj isklucen sa mreze/
Da li je moguce da prebacim ovaj uredjaj na neki drugi TV u stanu i iz kog razloga nemam signal ?
zato sto ti ne kapiras kako taj uredjaj radi. sa 3500 postova na it forumu trebalo bi da znas osnovne stvari. osim ako nisi trucao o nvidia-ati-intel...ili cuveno pitanje koje napajanje... kao onaj car od pre neki dan sto je slomio plocu,dzamperi su mu kapice :) dobio si nekakvo upustvo pa procitaj malo.. ako ti zapne pitaj rado cu ti pomoci. nemoj da se ljutis.
kako si povezao risiver i tv? koaksilni si nabo u cable in? ko je i sa kakvim kablom i kojim spliterim dovukao koaks do tog drugog tv-a? da li jt ispravan taj drugi tv(taj ulaz koj koristis) kakav ti je to d3go meni? rts1 hd imas a kao da je iskljucen sa mreze,ovo mi je bas enigma....
Postavio sam isto pitanje njima kao i autor teme, rekli su mi u poslovnici SBB-a da moze samo na 1 TV... da li imaju `caku` za to, zaista ne znam, posto jos nisam uveo...
ostavi ga tako do ujutro i proradice, desava se to kad ga prebacis na drugi tv ili ga ne palis neko duze vreme. ujutro ga upali pa ugasi na prekidac pozadi i postoji velika verovatnoca da ces da dobijes sliku na svim kanalima ili pozovi sbb call centar na 19900 i oni ce resetovati risiver i trebalo bi da proradi.
Risiver podrzava samo jedan tv... Kad se poveze risiver na dati tv njega popularno receno zgrabi... Lik sa mobilnog salje kodove i ostala cuda pustaju mu signal tako je kod mene bilo.. Ja sam imao risiver na jednom tv sad kad sam produzio ugovor stavio sam ga na drugi... Pitao jel moze da se vrati kasnije na stari kaze on je prikljucen na ovaj a ako oces tamo stavicemo ti jos jedan risiver i to kosta sto sam ja odbio...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ja idem sutra u SBB da vidim o cemu se radi :: Ne mogu oni da mi zakljucavaju televizore :: Ja nisam tehnicki nepismen ali ovo starno nema veze sa mozgom :: :: Na kraju cu da odnesem ovo govno u radionicu kod mene i imam da ga skrcam sa presom od 35 tona :: Ziveo sam i bez njega :: :: Laku noc :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
tipujem na spliter.probaj na taj njihov izlaz na spliteru da zakacis kabal za tu drugu sobu. meni recimo ne radi net ako premestim modem... zbog losih kablova i losih splitera. @Blueberry
da jedan risiver na jedan tv...ali tv mozes da promenis. znaci da je vladats ostavio sve kako je bilo povezano a doneo drugi tv i povezao ga umesto postojeceg radilo bi...
pa ides na FAV ili OPT, u listi kanala setuj D3, sacuvaj i izadji. Ako ne upali odma, isključi iz struje na par sekundi pa uključi i to je to. Što se tiče tv aparata, nema nikakve veze koji je u pitanju, radiće na bilo kom koji je fizički moguće povezati sa tim stb-om. To što si dobio sliku (taj jedan kanal) je znak da radi.Ostalo se rešava na drugi način. Samo nemoj da kažeš kako nisi sam restartovao uređaj, dovodi do toga da se čovek zapita šta bi ljudi u tom slučaju radili da im se recimo ugasi auto ...odmah bi zvali amss ili bi probali ponovo da zaverglaju ?
Šalim se ...Vidi ovako pa javi da li radi ili ako si rešio problem na drugi način, baš me interesuje o čemu se radi pošto sam imao sličan problem i rešio sam ga na gore naveden način. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
TO ti je D3 V2 box, imas problem sa aktivacijom kanala, pozovi call centar da ti urade refresh i da ti ponovo puste kanale, mada je to ponasanje kada box nije bio ukljucen duzi period, mesec-dva Pozz
valjda ce i drugima koristiti saznanje. Da li neko zna da li pomenuti D3 V2 snima na hard zvuk u izvornom obliku ili isključivo prebacuje na stereo? Naime, kada gledam pojedine kanale koji poseduju 5.1 zvuk, sve radi savršeno, zvuk se preko HDMI prosleđuje TV-u a, TV putem digitalnog optičkog kabla prosleđuje kućnom bioskopu. Kada snimim sadržaj pa kasnije reprodukujem radi samo centralni i subwoofer. Nisam još probao da direktno iz D3 V2 prebacim zvuk putem digitalnog opričkog kabla jer mi je isti kraći pa bi u mom slučaju trebalo puno intervencije za tako nešto. Naravno, HDMI prenosi zvuk do 7.1 tako da nema razloga da ne radi i na ovaj način. Od tehničke podrške u 3 navrata nisam dobio odgovor tako da ako neko nešto zna o ovom problemu ili je uspeo kod sebe da namesti, nek javi pa da se bacim na `posao`.
Verovatno SBB nema nista sa snimanjem, tj dobiju vec gotov uredjaj, nije lud CISKO da im da kod pa da ovi nasi ceprkaju po njemu. Ako pise u specifikaciji verovatno podrzava.
Ja imam identican taj uredjaj i imam, tj imao sam dok je tu bio drugi tv sliku na oba, samo sam razvukao kabal sa onim spliterom, to oni naplacuju jos 500 din, ali cim je otisao njihov majstor, sam sam to odradio i sve je bilo ok, stim sto oba tv-a moraju da gledaju isto naravno.
Povezi sve, resetuj uredjaj i sacekaj oko 30 sekundi pa javi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.