Kupio sam ovaj Tv skoro,povezao sa kompom preko HDMI-a i prezadovoljan sam slikom Jedino sto me buni je to sto pise da tv podrzava 100Hz,ali ja to nisam uspeo da nadjem A i pravo da vam kazem nesto se ne razumem u to(dal bi to promenilo nesto oko slike i sl?) Pa sam hteo da pitam vas...dal da se zamlacujem sa tim ili necu nista primetiti-dobiti? Trenutno mi radi na 1920x1080@60Hz (1080p),tako sam podesio,a video sam max 75Hz u podesavanjima?!
Tvoj TV ima refresh rate od 60Hz a to što piše 100hz to je samsungov marketiški trik zvan clear motion rate ,mislim da tv ima 100hz ili više to bi bio 3d televizor. Možeš više o tome pročitati ovde.
Jel si zadovoljan tv-om? Treba mi jedan 32 fhd, a ima milion modela sad.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.