Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Vox 32882 - par pitanja
STRANA 1 OD 1
Tr0pIcAn0 Vox 32882 - par pitanja 07.10.2013. 13:30 T54964

status: user
broj poruka: 633
Pozdrav svima!

Odvojio sam nekih 30.000 dinara, i rešio da kupim TV, pa da postavim par pitanja.

Da li je ovaj Vox iz naslova dobar TV za ovu cifru? Ima li ga neko, kako se pokazao? Vidim da je garancija 3 godine, što mi se čini sasvim ok. Da li je mnogo lošiji od Philips-a, LG-a, Samsunga sličnih specifikacija koji koštaju 40.000 din?

Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: 07.10.2013. 13:53 #518822

broj poruka: 3519
Uglavnom zaostaje po funkcijama i interfejsu u odnosu na nabrojane, ne po panelu i kvalitetu prikaza. Najbolje bi bilo da, ukoliko možeš, prošetaš do nekog hipermarketa i uporediš sa izloženim modelima drugih proizvođača. Recimo, u Tempo-u V.V., imaš priliku da sve to pogledaš, svi su prikaćeni na digit. kabl., verujem da ćeš biti prijatno iznenađen. Naravno, sve što sam napisao se odnosi na rang proizvoda do ~40K din, ne bih da neko sve ovo tumači kroz komparaciju sa Sony Bravia-om i sl.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

Gare87 +1 mortificat 07.10.2013. 14:07 #518823

broj poruka: 4700
ja sma video uzivo Vox(noviji) kod drugara, a onda posle par dana kod drugog drugara Samsung star jedno 4 godine, i neuporedivo je.....onaj Vox ima sranje sliku(jacinu boja, kontrast) u odnosu na onaj Samsung koji je stvarno odlican.....oba su HD ready......ja nikad ne bih uzimao te kineske marke Vox, Fox, i ostale raspade......

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

SkyFire Kada je rec o TV-u tu uvek mozes da se zeznes.. 07.10.2013. 14:07 #518824

broj poruka: 18472
I da se kajes..TV se uglavnom uzima na duzi vremenski period i ne treba uzimati nizu klasu jer se ne isplati!
Moj savet je da zaobidjes sve te nekvalitetnije brendove i da stisnes zube i kupis pravu stvar.
Odgovor na tvoje pitanje je da postoji osetna razlika u kvalitetu u svakom pogledu izmedju takvih firmi konkretno tog VOX-a za kog ti govorim iz iskustva i ostalih brendova koji uzivaju u nekom vecem kvalitetu!

Npr :

http://itsvet.com/proizvod/samsung-ue32f5000-led-tv/comp_comp_monitor/1/4001

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Bobi4ever Ono sto sam ja procitao po netu je to 07.10.2013. 14:11 #518825

broj poruka: 4875
da se u njihove televizore ugradjuju Toshiba paneli koji su dosta solidni. Upravo ono na sta je Morti ukazao, kao i korisnici istog je sam softver koji ume da se zaglupi u smislu da resetuje prethodno memorisane kanale I sl.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Simon72 ... 07.10.2013. 14:26 #518829

broj poruka: 2799
Te VOX televizore sam vido i mnogi ih imaju.Po kvalitetu slike su isti po kvalitetu izrade (izgled,plastika...) isti cena im je nekad bila dosta niža a sad više nije tolko niža.Za te pare može da se nadje i neki lg recimo.Svi koji su ga uzeli nikakvih problema nisu imali.SBB kaže da imaju problema da prikljuce tv box digitalno na te vox ili su rekli fox televizore.To je otprilike sve što znam.E da ima ga pola moje zgrade (od onih koji imaju te nove televizore)

mixer93 Imam ga ja... 07.10.2013. 17:08 #518841

broj poruka: 4187
I bas mi je @morti skrenuo paznju, da se u taj VOX ugradjuju samsung paneli ako se ne varam. Ja se nisam pokajao sto sam ga uzeo prosle zime jos. Jeste da sam ga posle 2nedelje reklamirao, jer mi se pojavila horizontalna linija po celom TV-u. Bez problema sam dobio drugi, evo ovaj sad sljaka i jos ce dugo biti kod mene. Za te pare nemas nista slicno... Nikakvu zamerku ja njemu nisam nasao do sad. Uzmi, neces se pokajati ako ti je to maximalan budzet. Mene je izasao jako malo, jer sam ga na rate uzeo i to na milion rata... xD

coyote76 moje vidjenje 07.10.2013. 17:09 #518842

broj poruka: 8
Najpametnije ti je da skupis jos malo para i pravac Segedin, ustvari odavde proveravas njihove akcije u par vecih marketa, recimo `Mediamarkt`. Redovne cene su slicne nasima tako da ti to ne igra neku ulogu. Akcijske su daleko povoljnije nego kod nas, a imas i povracaj njihovog PDV, mada tu ima malo cimanja ali za pristojnu ustedu isplati se. Uredno platis carinu da te ne zezaju nasi carinici i u plusu si sigurno 30% od cene koju bi platio kod nas isti taj TV. Jedino je bedak ako crkne u garantnom roku, onda moras da ga ponovo vracas tamo, ali iz mog iskustva kao servisera 99.99% sansi da ti se to nece desiti, uredno probaj TV u radnji i ako je ispravan u startu mala je verovatnoca da ce crci. Mislim da ima organizovanih shoping tura za Segedin autobusom od nekih 1000din. Nikako ne kupuj noname TV ako ne moras, To je stvar koja se kupuje jednom u 10god. ako ne i vise tako da ne treba stedeti na tome.
mixer93 Re 07.10.2013. 17:11 #518843

broj poruka: 4187
http://goo.gl/t5jsvY

Tek sad gledam nije isti TV, ali ako je FullHD, verovatno nije los...
MACHINE Toshiba 32` ti je oko 33.000 07.10.2013. 17:50 #518848

broj poruka: 5704
Ili mozes Hitachi bolji je nego VOX a u WinWin ti daju 3 godine garancije

http://sky-log.hu/adatlapok/tv/HITACHI-32H8L02.pdf

Za slicne pare imas Philips, Grundig, Telefunken.

Jedino nisu FullHD

`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs