dobri ljudi, imam ponudu da uzmem ovaj TV po ceni od oko 65K, sad razumem se donekle u ovu tehnologiju ali me zanimaju utisci ako neko ima ovaj TV. Ili da jurim samsung LED UE40-EH5300 za oko 58K. HVALA unapred
Ne znam za taj Philips ali ne ocekuj da ces naci EH5300 seriju u prodaji. Ja vec godinu i po-dve imam jedan od 40` i pre oko mesec dana sam hteo da kupim 32` iz iste serije... Nigde ga nije bilo, bez obzira na prividnu dostupnost na sajtovima vecine nasih prodavaca. Na kraju sam bio prinudjen da kupim F5500. F5300 je bio jeftiniji samo 1500 RSD pa sam se odlucio za `jaci` model - Kad je bal, nek je maskenbal =].
imaš samsung 42f5300 za 460e u oglasima,NOV sa 2 god. garancije Ovi naši uvoznici su derikože,pametnije je da kupiš od likova što donose iz mađarske po navedenoj ceni.Ali,ako pare nisu problem ...
Ako uzama iz Madjarske, najbolje je da kupi LG posto njihova garancija vazi i u ovlascenim servisima u Srbiji. Za Samsung ne vazi vec mora da se salje prodavcu pa on dalje resava stvar...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.