Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Samsung 32 EH vs F?
STRANA 1 OD 1
aco Samsung 32 EH vs F? 11.08.2013. 12:26 T54187

status: user
broj poruka: 2788
Odlučio sam da se počastim jednim TV. Nisam neki zahtevan korisnik mnogo, nešto sam gledao na internetu i razne specifikacije sam video za ova dva modela.

Prvo sam video da 32EH je HD Ready, dok sam sad na nekom sajtu video da je FullHD, dok za F znam da je FullHD. Interesuje me koja je razlika između ova dva modela. F je novija serija?
Vidim da je osvežavanje na F 100hz, dok je na EH 50hz. Pa ako neko ima pomenute modele ili tv iz ove serije samo neka podeli utiske do sada, bio bih zahvalan.

TV bi se dosta koristio i za računar, neki film, poneka igrica(Fifa) i još neke gluposti...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drum Re: Samsung 32 EH vs F? 11.08.2013. 12:47 #508457

broj poruka: 1301

F jeste novija serija i to su modeli za 2013/2014,dok su EN modeli pravljeni za 2011/2012...
I samo refresh rate od 100 hz ti dosta govoti o `tečnijem` prikazu slike u ondosu na one sa 50 ili 60 hz...

toto je piča,ja tam domov...

:: Odlučio sam da se počastim jednim TV. Nisam neki zahtevan korisnik mnogo, nešto sam gledao na internetu i razne specifikacije sam video za ova dva modela
::
:: Prvo sam video da 32EH je HD Ready, dok sam sad na nekom sajtu video da je FullHD, dok za F znam da je FullHD. Interesuje me koja je razlika između ova dva modela. F je novija serija
:: Vidim da je osvežavanje na F 100hz, dok je na EH 50hz. Pa ako neko ima pomenute modele ili tv iz ove serije samo neka podeli utiske do sada, bio bih zahvalan
:: TV bi se dosta koristio i za računar, neki film, poneka igrica(Fifa) i još neke gluposti..
aco @drum 11.08.2013. 18:47 #508488

broj poruka: 2788
Hvala, verovatno će biti F serija.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs