Pre par meseci sam kupio Auto-radio-CD-Mp3-USB player marke Kenwood tip KDC U30R i ugradio u auto. Posto najvise slusam muziku koristeci USB Flash memoriju napakovao sam dosta dobre `mjuze` na istu (Kingstone 111 model USB 3.0) i koristio ovih par meseci bez problema. Kada sam pre neki dan `ubo` USB flash u komp i dodao jos muzike stvari su se pogorsale. Kenwood jednostavno `ne vidi da na flashu ima ikakve muzike. Sve sam probao ponovo. Formatiranje u FAT32, kopiranje muzike iz kompa i nista. Potom sam probao sa drugim USB stickom (Transcend USB 2.0) i ista prica. Probao sam i sa formatiranjem u NTFS, opet nista. Zatim sam Kingstona formatirao u FAT32 kopirao samo jedan album I Kenwood je procitao i reprodukovao muziku a nakon toga kada sam dodao muzike opet nije video nista. Da li se ko susretao sa slicnim problemom ili zna o cemu se ovde radi?
Jebem li ga. Kada sam ga kupio odmah sam na USB napakova gomilu muzike ne vodeci racuna o silnim folderima i sve je procitao bez problema. Mozda se u medjuvremenu `razmazio`. Dakle bez foldera. Probacu i tu varijantu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.