U Nemackoj ih ima i to po veoma povoljnim cenama. Telefunken je ozbiljnija firma,bar je bila ,sad nisam zalazio kakve su karakteristike samog televizora ali cene su smesne :
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Od cega?Kakav VOX,FOX i ostala druzina..Rekoh ti da je Telefunken ozbiljna firma ali nisam duzi niz godina pratio tako da ne mogu da ti kazem nista preciznije..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nekad bila veoma dobra firma. Njihovim daljinskim upravljačem si mogao da probiješ oklop jednog tenka i posle toga komotno da menjaš kanale. Televizori su im bili kao oni stari mercedesi. Pravljeni da traju.
Sad ne verujem da su i dalje takvi. Verovatno su preselili proizvodnju u Kinu pa se tamo i delovi prave.
:: Nekad bila veoma dobra firma. Njihovim daljinskim upravljačem si mogao da probiješ oklop jednog tenka i posle toga komotno da menjaš kanale. Televizori su im bili kao oni stari mercedesi. Pravljeni da traju :: :: Sad ne verujem da su i dalje takvi. Verovatno su preselili proizvodnju u Kinu pa se tamo i delovi prave :: :: Koliko uopšte koštaju :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
Kako Electronic Arts pravi igre Šta da ti kažem, ne deluje loše prema karakteristikama. Cena mu je kako tako solidna. Ne bi trebalo da bude nekih problema. Burazer i dalje ima njihov TV, neuništiv je.
Nekada je u istoj situaciji bila i firma Grundig. Imali su dobre televizore i aparate, preseliše se u Kinu i od tada nisu ni za kantu.
Što se tiče memorisanja kanala, samo lepo google translate i polako.
E nekada te dve firme pa to je strasno. Za telefunken nemam pojma a Grundig su kupili Turci Beko tako da to nije ono sto je bilo ali cudi me takva politika da budu malo dostupni na trzistu...
Proizvođači kvaliteta su propali pred proizvođačima smeća. To se desilo sa Teac-om i... bože, više ne mogu ni da se setim proizvođača optike koji je bio najskuplji... koje je nadživeo LG-Goldstar... to se desilo 3dfx VooDoo-u koje je nadživela nvidija (kupivši ih) o diskovima da i ne govorim. Tako, Telefunken, Grundig, Aiwa, Nordmende, PackardBell... i VARTA više ne postoje kao firme, već su otkupljene robne marke. Za Vartu sam se iznenadio, jel`te, neugodno, jer sam je sam pazario pa popušio... jeste da ih je kupila `američka` firma, ali... qtz od quality-ja kakav je bio, dok su cene i dalje nabudžene. Uglavnom sve je to kinesko-pakistansko-tursko da više ne može biti, i, moram priznati IPAK bolje od Panaosonic, Abibas, Slony i sličnih proizvoda sa buvljaka, to su, upravo foxovi, voxovi i ostali koji svi dolaze iz par fabrika sa jednakim (ne)kvalitetom.
:: Proizvođači kvaliteta su propali pred proizvođačima smeća. To se desilo sa Teac-om i... bože, više ne mogu ni da se setim proizvođača optike koji je bio najskuplji... koje je nadživeo LG-Goldstar... to se desilo 3dfx VooDoo-u koje je nadživela nvidija (kupivši ih) o diskovima da i ne govorim :: Tako, Telefunken, Grundig, Aiwa, Nordmende, PackardBell... i VARTA više ne postoje kao firme, već su otkupljene robne marke. Za Vartu sam se iznenadio, jel`te, neugodno, jer sam je sam pazario pa popušio... jeste da ih je kupila `američka` firma, ali... qtz od quality-ja kakav je bio, dok su cene i dalje nabudžene :: Uglavnom sve je to kinesko-pakistansko-tursko da više ne može biti, i, moram priznati IPAK bolje od Panaosonic, Abibas, Slony i sličnih proizvoda sa buvljaka, to su, upravo foxovi, voxovi i ostali koji svi dolaze iz par fabrika sa jednakim (ne)kvalitetom :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Tačno, zaboravio sam švarcvald tortu SABA i taj SCHNEIDER... jesu bili pojam u svoje vreme. I Plextora se naravno nisam setio na vreme (posledica odmora i pada moždanih aktivnosti na online igranje, srećom tu je Seerabuer)... nego, drago mi što je crkla boranija, koja se, doduše, prošle godine ponovo volšebno pojavila kod nekih uvoznika - `čuvene` firme CROWN i još čuvenije `KAMACROWN`. Ko je kupovao, shvatiće. edit: stalno menjam text posta... pa, onako razmišljajući o tada čuvenoj nemačkoj kvaliteti ili kvalitetu ko je gay pa voli... i Mercedes je tada bio pojam kvaliteta, a sada bogami nije a nije u Waziristanu prozvodnja nego i dalje u Deutchlandu... ode sve u qtz.
A da li je Vox, Fox ili nesto trece, nebitno je. I ti televizori su imali Toshibine panele unutra. Ne znam kakva je sad situacija, kapiram ista, posto ove godine nisam pratio to trziste. Telefunken telefon fixni sam imao, sve je bilo super dok nisu otisle baterije gde nigde u Beogradu nisam mogao da ih nadjem. Cak ni kod prodavaca gde je kupljen, inace je sluzio perfektno dok je trajao, doduse nije ni bio nesto jeftin. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
baterije si mogao sam da napravis, ili da ti naprave, ne verujem da su komplikovane za fixni telefon
:: A da li je Vox, Fox ili nesto trece, nebitno je :: I ti televizori su imali Toshibine panele unutra. Ne znam kakva je sad situacija, kapiram ista, posto ove godine nisam pratio to trziste :: Telefunken telefon fixni sam imao, sve je bilo super dok nisu otisle baterije gde nigde u Beogradu nisam mogao da ih nadjem :: Cak ni kod prodavaca gde je kupljen, inace je sluzio perfektno dok je trajao, doduse nije ni bio nesto jeftin :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
Imam ja u dnevnoj sobi Telefunken FullHD 32`` vec 5 godina i radi kao prvog dana. Slika je super, a neko vreme pre ovog LGa sam ga koristio kao monitor i ima odličnu sliku. Za 40000 tadašnjih sa dvd playerom se lepo isplatio. Ima i DTV. Ako te nesto interesuje, pitaj.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Ma bitno je da radi dugo,moja baba gleda samo turske serije,ostalo nju neinteresuje xD Kaže mi kum crkao mu televizor ja ga pitam koja marka on kaže KROVN a ja hteo da mu kažem da si kupio LG to ti se nebi desilo xD
:: Imam ja u dnevnoj sobi Telefunken FullHD 32`` vec 5 godina i radi kao prvog dana. Slika je super, a neko vreme pre ovog LGa sam ga koristio kao monitor i ima odličnu sliku. Za 40000 tadašnjih sa dvd playerom se lepo isplatio. Ima i DTV. Ako te nesto interesuje, pitaj. :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.