Dobio sam informaciju od kompetentnih radnika iz Tehnomanije da je to najnormalnija stvar, pa me interesuje vase iskustvo sa istim, ako je beli `oblak` koji je vidljiv na tamnim (crnim) povrsinama, i to najvise nocu kada nema spoljasnjeg svetla, to je normalno, jel? Pustim bluray Inception nocu, i kada je slika maximalno sarenolika oblak stoji vidljiv na sredini ekrana.
Koji je TV i jel ti je LED osvetljenje samo po ivicama ili i po povrsini panela? Moguce je da imas probijanje pozadinskog osvetljenja tu po sredini .. Ako nije ta vrsta panela sa takvim osvetljenjem svakako to nije dobro. Reklamiraj!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
TV je Samsung eu 39f5000, vec je jednom odmah posle isporuke sutrdan odmah menjan direktno u radnji jer je i prethodni imao oko sredine neko belo probijanjene na tamnim povrsinama, tj. taj oblak, koji je tesko uociljiv preko dana ili pod vestackim svetlom, ali uvece je tragedija vidljiv. Sad i taj koji sam dobio u zamenu ima istu stvar, samo sto su ovog puta u istoj radnji za istu stvar rekli da to nije kvar i da je to normalno, dok me je drugi radnik ubedjivao kako on na svom Vox-u ima potpuno probijanje sa svih strana te bele svetlosti i da je to cool, + su mi dali broj servisa njihovog da se sa njima jelte `konstultujem` a kada sam pozvao covek mi na moje pitanje o Samsung Led tv-u kaze ne radimo mi to ovde, samo LG O_O. Ja ga pitam jel Samsung druga planeta od LG-a, zar nije u pitanju samo LED kao tehnologija? Kaze ne radimo mi tu tehnologiju. lol. Itd, itd. U svakom slucaju, na kratko sam poverovao da nesto u Srbiji moze da prodje kako treba, bez njihovog ciganisanja i bez da mi presedne cela prica oko TV-a.
Ja sam uzeo philips 42, ne znam tacno koji model, imao je uzasno probijanje svetla po coskovima ali jako veliko i uocljivo cak i preko dana.
Nazvao ih odma i objasnio problem. Kazu nista strasno moze drugi kao zamena ili neki treci model i proizvodjac ili novac nazad.
Posto nisam hteo da rizikujem cimanje ako je cela serija slucajno krljava uzeo sam LG, a oni (CBT) su mi iskulirali razliku od 5 000 din u znak izvinjenja zbog nastalog problema.
Taj lg koji sam dobio umesto prvog philipsa je odlican i nema probijanje svetlosti po coskovima. U principu prisutno je ali u jako jako maloj kolicini, samo kad je totalni mrak i samo malko uz ivice, nikako na sredini.
imam jedan svoj monitor kojem se u mraku vide neke `strafte` vertikalno u pravilnim razmacima .. sirine 2-3 cm .. ima ih jedno 8-10 .. nisam nikad brojao ..
nije me mrzelo da rastavim lcd skroz .. i reko sad cu operem sociva i ostale stvari i da i lepo slozim ... sto sam i uradio .. nikakav dobitak ..
elem .. ima samo 4-5 predlozaka .. dok kvalitetniji i skuplji imaju 7-8 predlozaka .. i naravno nemaju taj problem
@SerDavor ... vrati djuntu - trazi pare - i kupi TV u drugoj radnji ... sto da se zajebavas i gubis svoje vreme i zivce sa budalama
:: Ma de normalno...Lici na lose slozene segmente panela, pa svetlo ne rasipa ravnomerno...Jako zajebano za sreditii.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.