Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
TV Fox 32LE300D Pomoc
STRANA 1 OD 1
divljak84 TV Fox 32LE300D Pomoc 21.05.2013. 14:44 T53135

status: user
broj poruka: 99
Pozdrav svima,molio bi za malu pomoc.
Cale se zagrejao za ovaj tv,a po spec. vidim da je ok za ru cenu ali nema nigde ni jednog komentara o njemu od strane korisnika,pa sam se nadao ako neko ima ovaj ili slican model da mi napise nesto `iz prve ruke`. Hvala Vam unapred. Pozdrav
radi se o ovom modelu http://70.86.133.42/proizvod/fox-32le300d-led-tv/comp_comp_monitor/884/4018
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @divljak84 21.05.2013. 14:50 #493550

broj poruka: 17093
Zaobidji fox vox i slicne step sok televizore, sa razlogom su najjeftiniji...
Idi bar na philips samsung lg panasonic.
Tehnicke specifikacije su jedno
a sam kvalitet uredjaja je nesto sasvim drugo.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
divljak84 Ma,znam ja to ali on je zapeo kao da mu je poslednji u zivotu! 21.05.2013. 15:29 #493561

A i on kupuje sebi, ja sa tim nemam nista. On je verovatno vec odlucio a mene vodi da mu `aminujem` kupovinu.
Zao mi je da ga odbijem,a opet necu posle da mi kaze kad nesto po...e da sam mu ja rekao da ga kupi i ovako mu `servisiram` tel. jednom nedeljno.

Dexter013 @divljak84 21.05.2013. 15:33 #493562

broj poruka: 17093
Ako je vec takva situacija, onda nek ga kupi i cao.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
divljak84 ... 21.05.2013. 15:36 #493563

Hvala druze

Pisko Razlog 21.05.2013. 16:45 #493576

broj poruka: 6645
Razlog zašto ne možeš da nađeš ništa na netu o tom tv-u je što ga kupuju blesani koji ne koriste internet, forume, pretragu i slično, već, predškolsko znanje iz matematike, po kojemu je - ako je rezolucija i veličina ista ili jednaka a cena manja, bolji onaj kojemu je cena manja.
S druge strane, ti lcd-i za razliku od crt-a pred kraj životna veka, možda imaju još nekakve standarde ili su bar svi isti - sve je to PRC.

Budale računaju na sreću.

Simon72 ... 21.05.2013. 17:18 #493579

broj poruka: 2799
Mnogi su kupovali upravo ovaj model pa su me zvali da se pohvale a i da im podesim neke stvare.
Moj utisak.
Slika kao i kod svih drugih.Nikakvu razliku nisam primetio ni u kvalitetu izrade jedino je dizajn kao što vidiš malo više retro :)
Da inace kolko sam cuo niko se nije zalio na ove televizore a po servisima ih nema bar kolko ja znam.
Inace ovi koji uzimaju televizero uglavnom neznaju ni sta uzimaju kao ni koja je rezolucija ni ništa što u sebi sadrži tehnicke podatke.Kupe i uzivaju u tv programu.Mi koji znamo uznemo ovo ne da bi gledali tv vec da bi se eto divili kolka nam rezolucija kako otvara sve moguce formate a pritom je ko što jedan moj komšija kaže pametan tj smart.
Jedna napomena.Ovi sto postavljaju tv box iz sbb-a kažu da nemogu da povežu kutije digitalno.Iz nekog razloka kako kažu to na fox vox modelima ne radi.Ja nisam imao prilike to da povezujem na ovaj model jer komšije nistu imali box tv.
divljak84 Hvala vam mnogo! 21.05.2013. 18:39 #493588

TV je kupljen,slika je dobra ( cale je odusevljen) . Cita mp4 i srt titlove, to je sve sto je njemu bitno! Upozorio sam ga na kvalitet ali on je zagrizao i gotovo. To sto kaze Simon je tacno,ali nekada je bilo lepo gledati filmove zbog istih,a ne zbog efekata,kvaliteta snimka. Kao i igrice, nekada sam bio odusevljen igricama zbog njih samih a sada gledam vise kvalitet `izrade` i koliko mogu da izvucem iz istih nego kakva je stvarno igrica.
Hvala vam jos jednom

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs