Približno su istih performansi pa me zanima Vaše mišljenje. Jedino na čemu insistiram je full hd varijanta. Napominjem da nikada nisam pratio LED TV uređaje - i sami to možete zaključiti budući da prelazim sa EI Niš na nešto drugo. : )
Ukoliko imate nekih drugih predloga slobodno ih bacite dole. Moram napomenuti da čuveni uvoz iz Mađarske nije opcija budući da mi/nam je neophodno plaćanje na rate.
Unapred hvala i pozdrav. : )
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Ja bih prvo gledao da ima bar tri HDMI ulaza. Kao marku, pre bih Philips.
E sada, imam pitanje. Kada i meni rikne boranija, crt 72cm, da kucnem u drvo dobro radi... Da li su ovi novi tv od 40-45 kilo dinara pravi LED ili LCD Led, posto sam video u radnji da su dosta tanki, a nisam pratio cene ili pad cena ako ga ima? Dosta vremena je proslo od kada se pojavio OLED, jel to pravi LED, pa je moguce da su im cene opale?
Mozda bih umesto sadasnjeg monitora 24`, stavio LED tv 32` da koristim kao monitor i kao TV, imao bih vise prostora u sobi. Jel koristi neko tv 32` kao monitor na radnom stolu? Ako je tv 32` veliki za radni sto i kao monitor, onda mi ne gine 42` pa na zid.
Prvo vidi sa koje razdaljine ćeš da gledaš jer ako je više od metar ipo nećeš primetiti razliku izmedju 720p i 1080p na 32 inča. Bolje možda onda uzeti veću dijagonalu HD ready plazmu ili regularan LCD. Nećeš ništa specijalno dobiti sa tim osnovnim LED modelima, to ipak nisu pravi RGB paneli. __________________ Scourge of PCBerza
Takva je situacija da ništa nije isključeno trenutno ali mi trebaju preporuke budući da ovo stvarno ne pratim. Pogledaću par modela ali ako neko ima nešto provereno neka baci ovde - zašto da ne uzmemo nešto konkretnije ako postoji mogućnost svakako.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Ima smisla. Ortak ima LCD obican Sony 37` fullHD, nista mu ne fali. I ja sam misljenja da ne treba juriti fensi, nove tehnologije, dok se ne pokazu i dok nasi signali mogu da isprate sve to. 3xHDMI mora imati, jedan za npr.d3, drugi za vezu PC-TV....
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Bolje juri regularan 37 inca tv :: nego besni fensi od 32 inca :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
jeste vise za 10.000 ali bolje neces naci za te pare (500e) a i tv ne kupujes svaki dan. Ni jedan LCD,LED ne moze mu prici pogotovo za ove novce, jedino ako ti je velicina od 42` prevelika. Pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.