Pa i FullHD je ranije bio ekskluziva, a danas je standard na mobilnim telefonima,a kamoli monitori i TV... u vecini zemalja sa njihovim standardom,fullhd televizori im dodju dzabe...
Doduse , dok se u svetu svi spremaju za 4k,mi jos nismo ni na digitalnu televiziju presli, opticki internet nam je i dalje misaona imenica...
I dok se kod nas predje na FullHD televiziju i opticki internet ,u svetu ce biti aktuelan 16k...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Iskreno kad mi puste film hd ready ili full hd na mom tv-u od 42 inca (full hd) da me jebes ako vidim razliku ako su oba filma sa extra kvalitetom slike, tako da ono, zabole me iskreno penis za neki napredak koji realno necu bas bas da vidim i primetim bez da zagledam, ako me kapiras.
4K po mom skromnom misljenju cista glupost. Inovativnost je u tehnici postala nedostizan pojam. Na televizorima se nabijaju rezolucije, na telefonima broj jezgara procesora, desktop procesori napreduju sve manjim koracima, generalno prodaju se muda za bubrege, klasicno sviranje kurcu. Ogroman kes se nabija u marketing ne bi li se usadilo ljudima da moraju da kupe te gluposti poput 4K, Intel Haswel je `izmislio` Ivi Bridge, ovu grafiku uzmi jer ima 14.5% veci skor u 3dmarku a i mocices da igras Crysis 3 jer ona ima DX11, bitno ti je da procesor ima 19 jezgara jer ti pretrazivac otvara stranicu 0.4 milisekunde brze nego za 16 jezgara, a i FHD ekran na telefonu je tu zlu ne trebalo...tuga da nema vece, a psihicki nestabilni, marektinski lakoverni kupuju...ako im skrenes pasnju, odma recenice tipa, da imas pare i ti bi kupovao, hejter si...jbg.
Sve slabije ima neki uredjaja, patenata, tehnologija koje mogu coveka da oduseve...
Ja u potpunosti podrzavam 4K rezoluciju, pre svega zbog uzitka u filmovima. Naravno ovo ce svakako biti extra za igre, samo grafike ce da budu malo problem, ali filmovi, hmmmm, mogu samo da zamislim kako dobro ovo izgleda. Radujem se smanjenju cena.
Za te pare je bolje uzeti projektor nego tv, znatno je prijatnije za oci.
:: Ja u potpunosti podrzavam 4K rezoluciju, pre svega zbog uzitka u filmovima. Naravno ovo ce svakako biti extra za igre, samo grafike ce da budu malo problem, ali filmovi, hmmmm, mogu samo da zamislim kako dobro ovo izgleda :: Radujem se smanjenju cena :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.