Gledao sam philips pico ppx 1430 pa me zanima kakav je projektor s` obzirom da je mali i da ima samo 30 lumena ali meni taj bas zbog velicine i odgovara a i zbog toga sto ima video ulaze i ulaze za kartice.
Onaj prvi ima sopstveni movie player, a ovaj drugi daje nesto vise
25.03.2013. 00:12
status: user broj poruka: 10997
svetlosti i sliku vece dijagonale. Oba upotrebljavaju LED umesto standardnih sijalicetina (koje crkavaju k`o tovni pilici). Prava stvar (ja bih uzeo Acer-a)!
Apsolutna glupost. Dobar projektor od 300 evra će i više nego da završava posao. Čak i sa 800x600 rezolucijom kada se rastegne na 2 metra dijagonale uopšte ne smeta, video uživo.
Lampe traju u proseku 3000 sati a da gledaš svaki dan po jedan film pa će da ti traje lampa 5 godina.
@stefan, bolji ti je taj Acer sa 100 lumena, a LED lampe traju po 30.000 sati tako da nećeš 10 godina razmišljati o njima, do tad ćeš da promeniš projektor. __________________ Scourge of PCBerza
:: za sta bi ti to koristio u kucnoj varijanti? filmovi :: :: edit: sad sam video tvoju prethodnu temu za tv-e.. ista prica... mani se ti projektora za 150-200 eura ili tv-a... ili nas neko prtza.. :: :: ako oces projektor izdvoj oko hiljadu+ eura i dodaj josh za koju lampu. :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
Da, prethodna tema je bila za monitore od 42 i 50` jer sam mislio da uzmem to umesto projektora ali kad sam naleteo na ove mini to mi je nekako bolja i mnogo sigurnija varijatna a opet (bar ja tako mislim) slika nema nimalo razlike.
Kucna varijanta, filmovi, mozda neka igra ali 90% filmovi. E sad philips ima prednosti jer moze da se povezuje skoro sve a Acer jer ima jace osvetljenje pa ne mora bas biti noc da bi bila lepa slika ali sto se tice ostalog mislim da je sve isto osim sto Acer ima 3.0usb mada mu i ne treba (po meni).
E sad, ako imate jos neki u mini varijanti predlozite ali samo mini, da mogu i da nosim negde (apsolutno eventualno :D).
kako mislis slika je ista ? :) ... bolje kupi monitor !! duze ce da radi .. a i slika ce biti kvalitetnija ..
:: Da, prethodna tema je bila za monitore od 42 i 50` jer sam mislio da uzmem to umesto projektora ali kad sam naleteo na ove mini to mi je nekako bolja i mnogo sigurnija varijatna a opet (bar ja tako mislim) slika nema nimalo razlike. :: :: Kucna varijanta, filmovi, mozda neka igra ali 90% filmovi. E sad philips ima prednosti jer moze da se povezuje skoro sve a Acer jer ima jace osvetljenje pa ne mora bas biti noc da bi bila lepa slika ali sto se tice ostalog mislim da je sve isto osim sto Acer ima 3.0usb mada mu i ne treba (po meni). :: :: E sad, ako imate jos neki u mini varijanti predlozite ali samo mini, da mogu i da nosim negde (apsolutno eventualno :D) ::
Druze izgleda nisi video drugu temu, to su monitori polovni iz Germany od 42` i 50` cija je najveca rezolucija 720p pa zbog toga. Ja sam prvo bio za monitor ali ovo mi deluje nekako prakticnije a i imam garanciju.
Znaci to mi sluzi i sluzice iskljucivo za filmove. Klasican monitor imam (dell 2312hm), klasican tv imam (krsina neka ali krpi :D) ovo mi treba samo za gledanje filmova da ne cimam monitor vise levo-desno-gore-dole-napred-nazad. Vec sam jedan hdmi sjeb0 a i hocu vecu sliku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.