Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
samsung smart web browser
STRANA 1 OD 1
volimteba samsung smart web browser 01.03.2013. 10:11 T52075

status: user
broj poruka: 25

Pozz

Da li je neko probao da azurira web browser,kad pokrenem azuriranje aplikacije on samo vrti kruzic u desnom gornjem uglu ali ne uspeva da azurira aplikaciju.Pitanje za korisnike samsunga koja vam je trenutna verzija web browser-a?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: 01.03.2013. 16:32 #479860

broj poruka: 1636
1.233 (32 i 40EH5300).
volimteba re 01.03.2013. 22:34 #479942

broj poruka: 25

lujo a jel si probao da azuriras,jel isto ti se desava kao kod mene sto sam objasnio u prvom postu.
luja-88 Re: 02.03.2013. 23:46 #480164

broj poruka: 1636
Danas mi se desilo nesto slicno ali sam to resio na jednostavan nacin. Izlogovao se iz Smart Hub-a, pokusao da pokrenem pretrazivac (nije bilo promene, a nekoliko puta mi je i prikazan prozor sa informacijom da TV nije povezan na mrezu il` tako nesto - glupost posto su sve ostale aplikacije radile bez problema), iskljucio/ukljucio TV, ponovo se ulogovao i pretrazivac pokrenuo bez problema.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs