Ko sto naslov kaze treba da uzmem neku mini liniju ali do max 11000 dinara pa ako neko ima neki predlog sta bi bila najbolja kupovina odnos cene i sta se dobija :)
mislim da su ovo retki momenti, ali definitivno i ja dajem predlog za xendzinu miniliniju, sto se toga tice Sony je stvarno keva.. ranije su bile neprikosnovene Technics mini linije sa odvojenim komponentama, ali vise toga nema, kao ni njihovih vrhunskih pojacala.
Haha,samo sto sam hteo da napisem i ja se zacudih ko je ostavio komentar a jos cudnije da se i imarkovic slozio sa svojom drugaricom :))))
Sony indeed
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
ne razumem zasto, samo sam realan, ne uzbudjuj se odmah, i dalje stojim iza toga da Sony nije u svim segmentima no.1.
PS Ne mogu da kazem da mi je drugarica kada tebe vise gotivi
:: Haha,samo sto sam hteo da napisem i ja se zacudih ko je ostavio komentar a jos cudnije da se i imarkovic slozio sa svojom drugaricom :))) :: :: Sony indeed :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.