imao sam isti takav, uzet od madjara, tv je ok, pusta sve formate sa eksternog harda sto sam probao, ima smart funkcije, skajp sam probao i radi samo sto nema kameru na tv-u a ti vidis sagovornika, slika preko kablovske odlicna, okvir je tanak ali je zato debeo tv, kuciste je velike debljine, ok je tv, ne znam koje su cene sada , letos sam ga platio od madjara 380e.
Imam 2 komada. U dnevnoj sobi 40` i u spavacoj 32`. Za ovih ~godinu dana koriscenja sam prezadovoljan. Imam samo dve zamerke na ovaj model, i to sledece: -ne pusta FLAC audio - mada, za te pare ce se tesko naci neki koji pusta. -ne moze da se menja boja prevoda (beli su, a ja volim zuto =]) i najveca velicina fonta je mnogo mala - na ovo skrecem posebnu paznju ako imas starije ukucane ili/i volis da gledas filmice u pripitom stanju =]!
Meni je funkcionalnost bitnija od estetike pa mi debljina nista ne znaci... uostalom, TV ne gledas sa strane vec spreda, a ivice su prilicno tanke pa uopste ne izgleda tako debelo. TV najvise koristim za pustanje 1080p materijala kroz lokalnu mrezu i slika je odlicna. Za godinu dana mi se mozda 2-3 puta desilo da ne mogu da pustim neki snimak, ali sam primetio da je to kasnije sredjeno kroz update.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.