Kupujem TV pa imam vise dilema- 1. Da li kupovati smart ili ne, ne znam kako ce se ovo razvijati kod nas ubuduće, 2. Kupio bih TV 32` i za sada sam u dilemi izmedju TOŠIBA 32AV933 G I 32PB200E. 3. Smatram da je najkvalitetnija slika u ovom trenutku na LED ekranima, to je moje iskustvo sa monitora, ne ynam da li sam u pravu. 4. Vidim da se mnogo prica o kupovini TV iz Mađarske a deluje mi jeftinije. Da li neko ima savet? 5. Da li ići na LG, Tošibu, Samsung ili? Ili ici na jeftiniju varijantu nepoznate firme kao WISSEN 32` 32EX300FHD LCD TV za 32000?
Ja sam pre par meseci pazario samsung le32d550. Kostao me 42k. Odusevljen sam tv-om. Slika, zvuk, izgled, povezan na ruter lan kablom. Allshare radi na laptopu i iz tv direktno ulazim na sherovan folder u laptopu i pustim film. Sve cita... Sa android telefona ukljucim imediashare i na youtube direktno sa telefona pustim na tv snimak koji odaberem. Isto vazi i za sve slike ili video koje napravim telefonom...gledaj dakle da imas lan prikljucak na tv obavezno.
Ranije, imao sam prilike uzeti tv lcd, ali zbog navedene stavke 1. odustao sam od razmisljanja...
Pre 10 godina kupio sam tv iz madjarske i nikad vise.. garancije nema, tv prodavcu placash koliko kosta u madjarsko, prodavac uzima afu, i da prodavac je imao vezu da prenese tv preko granice i josh koje kakve gluposti, tako da mi je tv zavrsio u zamrzivacu sa gomilom konzervi , kobasica itd.., ako nemas vezu ne znam koliko je isplativo, i nemam pojma kako to danas ide...
samsung koji ti je covek preporucio je mozda bestbuy trenutno.. a taj WISSEN i nije no name bas :P kod nas mozda to je sve filisovo sranje unutra :) Ja bi isao na madjarsku jer se slabo to kvari sad uglavnom prvih par meseci kad imas garanciju, a ljudi to valjaju sa 50e zarade gde se tebi ne isplati da uopsete palis kola :)
Prvo stari prijatelj pa onda i kum kupishe Samsunga od onog llika sa kupujem......kum je kupio led 32` pre 3 nedelje i platio ga 340e.Isti takav ovde je oko 390.Nema problema sa garancijom, obojica su zadovoljni...
Planiram sledeci mesec da uzmem nov televizor... Da li ima za oko 40 hiljada 32``, LED, full HD i da ima neke dodatne funkcije kao sto su citanje filmova sa usb-a, hdmi prikljucak? Sta bi valjalo uzetu? Ovo sto je veljco predlozio bi mi sasvim odgovaralo osim sto nije LED osvetljenje.. Ne znam kolika je razlika sa i bez toga..?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.