Svakako LG, istu sam dilemu iimao kao ti pre nekih mesec dana ali je vise faktora bilo za LG nego za Samsung.
Uzmi preko `madjara` sa KP i nema greske.
Imam LG 42LM640s 3D Smart TV i svakom bi u toj klasi preporucio bas njega...
Cinjenica je da je kod nas Samsung u sferi TV-a i monitora nesto poput Kingstone-a u sferi ram memorija i da ce ti ljudi najcesce preporuciti upravo samsung bez ikakvog konkretnog razloga.
Au covece koliko LG :D A to sa madjarskom kako ide ? gde se gleda i jel to 100 provereno ? @dexter si kacio konzole i vi ostali ste kacili konzole ? puno pomazete ko na izborima :) neka neka znaci vase misljenje i to dosta
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: I ja isto imam samo reci hvale za LG. Isto sam kao i kolega iznad, uzeo preko Madjara, LG 42LM660s, tv je vrhunski :: :: ::
Pa, s obzirom koliko LG nudi u odnosu na Samsung, za iste pare, i jos ako uzmes preko likova od preko(Madjara), usteda je poprilicna, sto skuplji model to veca usteda. .) Sto se tice toga da li je provereno, platis po preuzimanju, imaju oni razradjenu semu za slanje po Srbiji, tako da nema glava da te boli, a i dosta njih to radi, tako da ne vidim tu neki problem. E sad, nedaj boze da treba neka reklamacija, nisam 100% siguran, ali sam cuo da LG ima zvanicni, odnosno `oficijelni` servis kod nas, pa i to navodno ne predstavlja nikakav problem. Inace i sam tv je radjen za nase trziste, cim na njemu imaju jezici poput srpskog, hrvatskog i slicno.
Znam da Samsung ima internacionalnu garanciju to jest uzmes u austriji vazi ovde za Lg nemam ideju.Ima li neki sajt ili kontakt telefon za te sto razvoze po srbiji to jest kako da ih nadjem ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Pa, s obzirom koliko LG nudi u odnosu na Samsung, za iste pare, i jos ako uzmes preko likova od preko(Madjara), usteda je poprilicna, sto skuplji model to veca usteda. . :: Sto se tice toga da li je provereno, platis po preuzimanju, imaju oni razradjenu semu za slanje po Srbiji, tako da nema glava da te boli, a i dosta njih to radi, tako da ne vidim tu neki problem. E sad, nedaj boze da treba neka reklamacija, nisam 100% siguran, ali sam cuo da LG ima zvanicni, odnosno `oficijelni` servis kod nas, pa i to navodno ne predstavlja nikakav problem. Inace i sam tv je radjen za nase trziste, cim na njemu imaju jezici poput srpskog, hrvatskog i slicno :: :: ::
Ma to bre nema nikakve veze, sve moze da se pokvari, a Samsung se verovatno najvise prodaje kod nas pa je i logicno. Generalno LG nudi vise za iste pare, i kod mene je to bilo presudno, a ranije sam imao samsunga, ovo mi je vec drugi LG tv po redu. .)
:: A ja već 7 godina koristim njihove HDTV i preko 15 godina monitore pa TI vidi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: kaze da zivi od Samsunga...pa ti vidi. Meni je preporucio LG :: :: :: ::
:: Isto sam uzeo preko madjara, model kao i ShonE. E sad ako neko moze da mi kaze neki dobar forum za Full HD i 3D filmove...bio bih mu zahvalan : :: :: ::
Pa, sta znam, to je dosta subjektivno. Gledano sa aspekta 3D efekata, vredi pogledati `The Avengers`, meni je film skroz OK. Ima tu dosta i novijih crtaca koji su fantasticni u 3D-u takodje, kao recimo Brave, ParaNorman, Hotel Transylvania itd...
:: :: :: :: Hvala! :: Reci mi osim avatara, koji 3D film vredi pogledati?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.