Moj tast se bavi time, ako ti treba nesto da se odradi nije frka dam ti telefon pa se cuj sa covekom, bolje nego da kupujes i da ti posle skuplja prasinu tj. ako neces aktivno da ga koristis.
Koristio bih ga aktivno svakako, tj. kao dodatni vid zarade + imam da odradim za sebe dosta kaseta... Btw, cena nije toliko strasna, stvar je nova... Nego interesuje me veci izbor, video sam polovne JVC uredjaje, koje imaju i hard.. Pa me interesuju nove masine, itd... Ako ne nadjem nista, mozes pustiti u inbox broj, pa da odradimo neki poslic :)
Mozes to uraditi bez ove investicije. Npr ja sam tako gomilu licnih VHS snimaka prebacio u neki digitalni format pomocu RGB kabla i vrlo prosecne PCI TV karte (za oko 3.000 RSD)
Cisto da ne bacas pare, posto ne vidim da ce ti snimak biti drasticno kvalitetniji, u sustini i najbolji VHS snimak nije ni blizu kvalitetan kao neki digitalni (DVD, avi, mkv...)
Snimak nece biti nista kvalitetniji posto je analogna tehnologija u pitanju ali ce sam postupak prebacivanja sa VHS na DVD a kasnije na nesto drugo biti daleko laksi...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Mozes to uraditi bez ove investicije. Npr ja sam tako gomilu licnih VHS snimaka prebacio u neki digitalni format pomocu RGB kabla i vrlo prosecne PCI TV karte (za oko 3.000 RSD :: :: Cisto da ne bacas pare, posto ne vidim da ce ti snimak biti drasticno kvalitetniji, u sustini i najbolji VHS snimak nije ni blizu kvalitetan kao neki digitalni (DVD, avi, mkv...)
Uzmi neku Leadtek , povezi video rekorder preko cinca i vozi. Provereno radi odlicno, nista bolje ti ne treba. Mozes direktno da rezes na DVD, mada je opcija snimanja na HDD pa rezanja na DVD znacajno sigurnija i prakticnija (ostaje ti snimak neko vreme na HDD ako musterija zeli jos kopija)
Moze i ta kartica, a mozes i bilo koju Leadtek XP, Global...Sve su one odlicne i composite im ima ok sliku. Neki minimum je bar neki pun P4 2.4 Ghz i giga RAM-a. Ali sa tim racunarom nije poizeljno nista kliktati dok traje proces snimanja, jer se moze desiti da izgubi sinhronizaciju, slika malo ukoci...Zato nije na odmet imati neki noviji procesor x2 i nece biti problema ako u tom procesu i HDD pocne iz nepoznatih razloga da krlja. Dobro poznat problem kod starijih procesora sa jadnim instrukcijama i L2 kesom kada se pojavi zeleni prozor umesto filma kada je HDD aktivan sa drugom aplikacijom.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.