Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
DVD VHS COMBO - presnimavanje sa kaseta na dvd uredjaj
STRANA 1 OD 1
MarrkoPO DVD VHS COMBO - presnimavanje sa kaseta na dvd uredjaj 23.01.2013. 12:36 T51452

status: user
broj poruka: 16
Da li neko zna gde sve ima da se kupi ovakav uredjaj, osim ovog u tehnomaniji: http://www.tehnomanija.rs/dvd-blu-ray-rekorderi/lg-dvd-rekorder-i-vhs-plejer-rct-689h.html

POzdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @MarrkoPO 23.01.2013. 13:23 #470297

broj poruka: 17093
Moj tast se bavi time, ako ti treba nesto da se odradi nije frka dam ti telefon pa se cuj sa covekom, bolje nego da kupujes
i da ti posle skuplja prasinu tj. ako neces aktivno da ga koristis.

Inace sta fali tom, cena?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MarrkoPO @Dexter013 23.01.2013. 17:29 #470393

Koristio bih ga aktivno svakako, tj. kao dodatni vid zarade + imam da odradim za sebe dosta kaseta... Btw, cena nije toliko strasna, stvar je nova... Nego interesuje me veci izbor, video sam polovne JVC uredjaje, koje imaju i hard.. Pa me interesuju nove masine, itd... Ako ne nadjem nista, mozes pustiti u inbox broj, pa da odradimo neki poslic :)

peterpan ako vec posedujes VHS uredjaj 23.01.2013. 20:58 #470459

broj poruka: 786

Mozes to uraditi bez ove investicije. Npr ja sam tako gomilu licnih VHS snimaka prebacio u neki digitalni format pomocu RGB kabla i vrlo prosecne PCI TV karte (za oko 3.000 RSD)

Cisto da ne bacas pare, posto ne vidim da ce ti snimak biti drasticno kvalitetniji, u sustini i najbolji VHS snimak nije ni blizu kvalitetan kao neki digitalni (DVD, avi, mkv...)
MarrkoPO peterpan 23.01.2013. 22:28 #470490

A ako planiram da prebacujem da kes, koja investicija je najbolja?

MaliAbner Re: ako vec posedujes VHS uredjaj 24.01.2013. 01:48 #470516

broj poruka: 7769
Snimak nece biti nista kvalitetniji posto je analogna tehnologija u pitanju ali ce sam postupak prebacivanja sa VHS na DVD a kasnije na nesto drugo biti daleko laksi...

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: Mozes to uraditi bez ove investicije. Npr ja sam tako gomilu licnih VHS snimaka prebacio u neki digitalni format pomocu RGB kabla i vrlo prosecne PCI TV karte (za oko 3.000 RSD
:: Cisto da ne bacas pare, posto ne vidim da ce ti snimak biti drasticno kvalitetniji, u sustini i najbolji VHS snimak nije ni blizu kvalitetan kao neki digitalni (DVD, avi, mkv...)
VMARC Samo TV karta 24.01.2013. 09:52 #470531

broj poruka: 9420
Uzmi neku Leadtek , povezi video rekorder preko cinca i vozi. Provereno radi odlicno, nista bolje ti ne treba. Mozes direktno da rezes na DVD, mada je opcija snimanja na HDD pa rezanja na DVD znacajno sigurnija i prakticnija (ostaje ti snimak neko vreme na HDD ako musterija zeli jos kopija)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Dell UltraSharp U2312HM

MarrkoPO VMARC 24.01.2013. 12:10 #470548

Nesto ovako? http://emmi.rs/tv-fm-i-sat-tuneri-tv-tuner-pci-leadtek-dtv-1000s.11.html?productId=25131

Btw, da li postoji neki min. sys. req. ? Hvala

gilopile Re: VMARC 25.01.2013. 06:46 #470734

broj poruka: 9459
Moze i ta kartica, a mozes i bilo koju Leadtek XP, Global...Sve su one odlicne i composite im ima ok sliku.
Neki minimum je bar neki pun P4 2.4 Ghz i giga RAM-a. Ali sa tim racunarom nije poizeljno nista kliktati dok traje proces snimanja, jer se moze desiti da izgubi sinhronizaciju, slika malo ukoci...Zato nije na odmet imati neki noviji procesor x2 i nece biti problema ako u tom procesu i HDD pocne iz nepoznatih razloga da krlja. Dobro poznat problem kod starijih procesora sa jadnim instrukcijama i L2 kesom kada se pojavi zeleni prozor umesto filma kada je HDD aktivan sa drugom aplikacijom.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: Nesto ovako? http://emmi.rs/tv-fm-i-sat-tuneri-tv-tuner-pci-leadtek-dtv-1000s.11.html?productId=2513
:: Btw, da li postoji neki min. sys. req. ? Hval
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs