Treba mi vasa preporuka za audio video risiver.Imam ponudu da menjam moj avr za model Onkyo tx-sr 875 uz moju doplatu od 150 eura,koji je prava mrcina od risivera,pun snage,mislim da je 2x130wati na 8 oma od 20-20khz ili da jurim neki harman kardon,konkretno model avr 365 za koji kazu da provereno dobro svira u kombinaciji sa jbl zvucnicima. Prvenstveno mi treba za gledanje filmova u 5.1 sistemu ali volim da poslusam i stereo zvuk. Sta da radim,ako moze neki savet.Da li uzeti ovaj onkyo koji je star par godina ili mozda juriti neki harman kardon avr 365 ili nesto trece?Nisam pametan sta da radim pa ako moze neka preporuka ili savet? Hitno mi treba odgovor posto bih trebalo sutra da prelomim i odlucim sta kupiti.Cenovni rang do kojeg bih isao je 500 eura.Ne mora novo,moze i polovna sprava samo da daje dobar zvuk kako za stereo tako i za 5.1
Ako si siguran da je u dobrom stanju, uzmi toga Onkija.
06.01.2013. 00:57
status: user broj poruka: 10997
To je dobra firma, a i model je sasvim u skladu sa onim sto se od njega zahteva u ovom (tvom) slucaju...Molim te, pozovi me da probamo sistem, kada ga budes kompletirao (ali samo pod uslovom da smes da sve to ``odvrnes`` do kraja - bas bih da se malo iskacem uz rock`n`roll)...
Ako koristis FFox ili Chrome, skini i ``goo.gl plugin``, odnosno addon (goo.gl URL shortener) - dobices lepe, kratke i pouzdane linkove ka sajtovima
Covek mi je rekao da je onkyo u odlicnom stanju.Donet je iz nemacke i kupljen je tamo od vlasnika.Kaze da je bez ijedne tackice.Po svim karakteristikama koje sam nasao na netu to je ozbiljna sprava.Jedina mana mu je sto se malo vise greje.Na mojim kutijama sam slusao drugarov onkyo model 804 i radilo je dosta dobro na jbl es90 i na maloj snazi ali i kada se odvrne. Evo ovde na ovom linku sa desne strane ispod slike daljinskog ima video zapis pa ko hoce moze da ga skine i pogleda.Velicina 66mb.Po ovome izgleda dosta dobro.Link
Po ovome deluje dosta dobro.Za harmana avr 365 bih morao dosta novca da dam.Ima jedan lik na kupujem prodajem harmana avr 365 i spustio sam mu cenu na 450 ali kada sam otisao po njega i video da mu je display ogreban jedno dva cm odustao sam od kupovine istog.A nov donose za oko 700 eura sto mi je puno novca. Tako da cu najverovatnije da uzmem onkyo 875 ako bude sa njim sve u redu. Ili ako imate neku bolju preporuku tu sam da saslusam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.