Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Samsung le32c530 problem sa pustanjem mkv filmova?
STRANA 1 OD 1
bojke1 Samsung le32c530 problem sa pustanjem mkv filmova? 05.01.2013. 12:25 T51132

status: user
broj poruka: 479

Imam problem sa pomenutim tv-om prilikom pustanja hd filmova.Stalno mi izlazi obavestenje da format datoteke nije podrzan.A znam provereno da ovaj model samsunga pusta hd filmove.Vidi mi hard disk kad ga zakacim na tv i ocita ga.Udjem u video player i kad kliknem na bilo koji film koji je u mkv formatu izbaci mo da datoteka nije podrzana.Potreban savet da li nesto treba da se podesi u samom tv-u da bi pustio mkv ili ja radim nesto pogresno?Inace kod drugara koji ima isti model sve radi kako treba.
Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ako si siguran da drugar ima ISTI model i da bez problema pusta... 05.01.2013. 19:15 #466263

broj poruka: 10997
ISTE te filmove (koje tvoj tv nece da pusti), onda je ovo popis mogucih uzroka problema:

1. razlicit firmware (flesovati novim firm-om)
2. podesenost plejera (proveriti KAKO je podesen onaj, drugarov, prijemnik

Desava se da novi firmware podrzava i novije kodeke...
gilopile Re: Samsung le32c530 problem sa pustanjem mkv filmova? 05.01.2013. 19:15 #466264

broj poruka: 9459
Uzmi od drugara taj fajl pa probaj. U MKV kontejneru moze biti i sadrzaj koji je enkodovan sa pitaj Boga cime i kojeg formata koji taj TV ocigledno ne moze da svari.
Ako trugarov film radi na tvom TV-u onda vidi koji je format sa nekim media info softverom i takav skidaj i pustaj.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

::
:: Imam problem sa pomenutim tv-om prilikom pustanja hd filmova.Stalno mi izlazi obavestenje da format datoteke nije podrzan.A znam provereno da ovaj model samsunga pusta hd filmove.Vidi mi hard disk kad ga zakacim na tv i ocita ga.Udjem u video player i kad kliknem na bilo koji film koji je u mkv formatu izbaci mo da datoteka nije podrzana.Potreban savet da li nesto treba da se podesi u samom tv-u da bi pustio mkv ili ja radim nesto pogresno?Inace kod drugara koji ima isti model sve radi kako treba
:: Unapred hvala.
codeus ... 05.01.2013. 21:05 #466279

broj poruka: 4054

kad nebude gledao ... zameni televizor sa drugarom

bojke1 re 05.01.2013. 22:01 #466288

Hvala na odgovorima.Imam pitanje odakle da skinem softver za model samsung le32c530 i kako da ga flesujem.Skinuo sam neki softver i kad ga pustim u tv-u sa fleske i kliknem na instaliranje softvera dobijem info da ne postoji nijedan softver na usb memoriji.Kao da ga ne vidi.Flesku vidi ali softver ne.
Pa ako moze neki savet sta da radim?
goshe @re 05.01.2013. 23:10 #466294

broj poruka: 68

Unzip-uj fajl na USB-u i probaj,mora da radi...

bojke1 re 03.02.2013. 11:38 #473288

Evo da javim sta sam uradio.Bio sam danas do brata i uspesno sam mu instalirao noviju verziju softvera.On je imao verziju T-MSX5DEUC-2010.1 a instalirao sam mu verziju T-MSX5DEUC-2011.0 i sad sve sljaka kako treba.Od 15-tak hd filmova samo jedan nije hteo da pusti.I jedan film abraham lincoln je pustio ali je onako po malo seckao.Ne znam zbog cega je film seckao?Na kompu radi bez problema a na tv-u secka.Sve ostale filmove je pustio bez ikakvih problema.Imao je prevod u filmovima posto sam ih preimenovao pa ih je onda ucitao bez problema.
Inace brat je zvao pre par dana servis bg elektronik i pitao ih za problem koji je imao.Ladno su ga otkacili kao ne valja da se flesuje tv jer onda nece raditi kako treba i kao njegov model ne cita mkv.U sustini sve su mu rekli samo da im ne donosi tv jer nemaju vremena da se zezaju sa njim.
A problem je bio samo u tome sto je u tv-u stara verzija softvera i nista drugo.
Ali zato postoje forumi na kojema mozes vise saznati nego kod nasih servisera koji jednostavno nece da se zamlacuju sa ovom problematikom i gledaju na sve nacine da te otkace.Kao sto su rekli mom bratu da tv ne cita mkv a c serija cita.
U svakom slucaju jos jednom hvala na korisnim savetima i informacijama oko flesovanja samsunga le32c530.
Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs