Moram do kraja nedelje da odlucim koji ce se tv uzeti za rodjaku pa mi je potrebna vasa pomoc. Propustena je prilika da se pre par nedelja kupi Samsung UE32EH5000 za 40000din a sada nisam siguran da se isplti dati 4-5000 vise. Potreban mi je savet za kupovinu nekog tv-a do 42-43000din ali bilo bi dobro da bude jeftiniji. Da li je moguce doplatiti za duzu garanciju? Mislim da je dve godine garancije za tv koji kosta oko 400evra bas malo. Gledajte cene u nekim poznatijim prodavnicama.
idi u home centar: http://bit.ly/UjTsK1 vidi na strani 15 imaš taj samsung UE32EH5000 led za ~44000 din. i dobijaš još 5% popust uz VIP karticu, ako je nemaš kupi nešto sitno za 100 - 200 din. i napravi karticu pa onda kupi televizor za ~ 41800 din. http://bit.ly/Zx4Bwh
1. Metro imaju akciju trenutno 2. imas na kupujemprodajem jednog naseg koj sa garancijom dovlaci iz madjarske, moze se ustedeti. za 32` Samsung Led ful HD sa smartom trenutno trazi 340 eur sto ti je oko 38000 din(da kupis jevre)
@Seerauber Imam taj katalog od Home Centra i u njemu pise da je vip card cena tog tv-a 43999din.
@caranovic U Metrou ne moze da se uzme na rate (zaboravio sam to da spomenem). Sigurno nece pristati na kupovinu tv-a iz Madjarske jer joj je vazna garancija.
Samo jedna mala primedba za taj samsung ( UE32EH5000) da ima velikih problema sa uglom gledanja, tako da bih ja to proverio pre kupovine. Za 40k mozda Toshiba LCD TV 32` 32LV933G Full HD,a moze i na rate. Jedini parametar za je cena, posto nemam iskustva sa Toshiba TV.
Vidim da se brisu neke teme (ne moje), al mi nije jasno zasto se ne brisu onda sve teme/postovi ovakvog karaktera koji veze nemaju za zdravim razumom.. Ne znam dal da k3njam ili $erem od ovakvih postova baziranih na licnom iskistvu i temeljnom znanju chlana xendza.. Welcome to the club..
Jad, chemer i tuga..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
:: to je mnogo para na ovu krizu za te pare sigurno ces naci neki LED tv obavezno nek je led ovi obicni LCD imaju groznu sliku :: :: ::
U cemu je razlika izmedju ova dva modela?Bio sam danas do Tehn. man.i pogledao doticni Samsung,razocarao sam se,cak i Adler ima bolju sliku. Dvoumim se izmedju ova dva LG-ija pa reko da zamolim za pomoc.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.