Kupio sam doticni brijac pocetkom decembra za 10k din.i malo je reci da sam prezadovoljan. Ranije sam postavio slicnu temu i pitao Vas za misljenja o elek.brijacima uopste.
Svi koji imate dilemu, ne razmisljajte uopste i kupite elek.brijac. Ja imam jaku bradu i osetljivu kozu i odavno se bolje i lakse nisam brijao, a koristio sam sve zive brijace. Moze prakticno da izbrije i da koza bude glatka kao bebina guza. Nema pene, aftersejva....ma milina. Imam bradu i na celom vratu, ali i to odlicno skida uz malo vise truda. Nema vise seckanja, peckanja, urastanja dlaka... odmorio sam se. Brijanje je brze, ugodnije i prvi put mi ne skace pritisak kad se uvece u 00h setim da sam neobrijan.
Jedino moram da se brijem svaki ili svaki drugi dan, jer duze dlake ne `hvata` dobro. Medjutim, na njemu se nalazi i trimer koji i to resava. Baterija traje 8 dana pri svakodnevnom brijanju, a ima i kablic za punjenje (nije sa punjacem u vidu postolja)
Sve u svemu, najbolje potrosenih 10k din. u poslednjih 10ak godina .)
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Pravi muškarci se ne briju nego onako ko Gandalf pustiš bradu :D Black Wolf
:: Ma da bre, :: jos ko picka neka ni penu bre kad se brijas ne trebas dakoristis, :: nego na suvo bre, onako muski :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
da ali ti si pricao da ne skida bas toliko da koza bude glatka, ostane milimetar, ako ovo cudo to radi onda se stvarno isplati.. gledam cenu u tehnomaniji, skoro 12k, pa sam zato pitao gde je kupljen za 10
:: Ma zajebavam se jer ova hard core muskarcina dlakava znojava se radi ziletom na suvo bez pene a svi mi osali smo picke :: :: Ja se godinama brijem obicnom masinicom za shishanje, milina, :: nemam neku jaku bradu pa mi ne treba bas el. brijac :: :: A ako bas mora da bude vojnicki, onda naravno radi zilet :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Brada je keva,otkad se ne brijem,a ima bogami 15-tak godina,progledao sam Jednom u dve nedelje skratim na 4-5 mm i to je to.Mrzi me da se brijem pa čak i sa tim električnim.Ovde je 8600 verovatno bez pdv-a ali i onda izađe 10300 http://tinyurl.com/d36jy8h
ja sam 2002 kupio prvi Braun koji je bio ekstra, i koristio sam ga dok se nije bukvalno raspao.Polomio se trimer i onda sam posle njega imao još dva koja su sranje živo.Valjda što noviji modeli to veće sranje. Supe r radi u početku ali posle nekoliko meseci ne možeš njim ni pile, ni gusku ni patku da obriješ. :)
Pošto mene mrzi da se stalno brijem, jednom u par dana samo upotrebim trimer na mašinici, što je i bio razlog da je kupim, i onda jednom u sto godina se obrijem skroz i sa mrežicom.Je*o me pas što se zajebah dva puta pa kad sam video koliko je sranje bila druga, ja kupim i ovu treću koja više nit` trimuje nit` brije.Sad korsitim mašinicu za šišanje i povremeno blue 2 plus kad treba da bude `po vojnički`.
Ne bih da kvarim temu autoru ali ja mislim da Braun i generalno mašinice za brijanje neću više kupovati, samo mašinica za šišanje+žilet ili eventualno onaj trimer koji je i napravljen za trimovanje brade...
Kad smo vec kod brijaca i ja sam skoro uzeo Philips-ov, i mogu ti reci da sam prezadovoljan, ipak sam pre za nozice, nego za mrezicu... Inace ima brzo punjenje (sat vremena), ima smart pivot, i moze da se pere sa vodom... Evo kako izgleda... http://goo.gl/BwzK2
Re: Sačekaj još koji mesec da se ne bi razočarao...
13.04.2014. 23:41
status: user broj poruka: 940
Samo da se javim posle godinu dana i 5 meseci svakodnevne upotrebe.
Brijac brije kao i prvog dana. Definitivno jedna od najboljih kupovina. Koza glatka ko bebina guza.
A takodje bih pohvalio i bateriju, koja traje kao i prvog dana. Punim ga 2-3 puta mesecno po 1 sat.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: ja sam 2002 kupio prvi Braun koji je bio ekstra, i koristio sam ga dok se nije bukvalno raspao.Polomio se trimer i onda sam posle njega imao još dva koja su sranje živo.Valjda što noviji modeli to veće sranje :: Supe r radi u početku ali posle nekoliko meseci ne možeš njim ni pile, ni gusku ni patku da obriješ. : :: :: Pošto mene mrzi da se stalno brijem, jednom u par dana samo upotrebim trimer na mašinici, što je i bio razlog da je kupim, i onda jednom u sto godina se obrijem skroz i sa mrežicom.Je*o me pas što se zajebah dva puta pa kad sam video koliko je sranje bila druga, ja kupim i ovu treću koja više nit` trimuje nit` brije.Sad korsitim mašinicu za šišanje i povremeno blue 2 plus kad treba da bude `po vojnički` :: :: Ne bih da kvarim temu autoru ali ja mislim da Braun i generalno mašinice za brijanje neću više kupovati, samo mašinica za šišanje+žilet ili eventualno onaj trimer koji je i napravljen za trimovanje brade... :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
super.. ja gledam da uzmem slicno nesto, ali valjalo bi da ima one prikljucke kao kod frizera, da mogu da odrzavam bradu.. neki savet za tako nesto mozda? :)
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
zulu pa uzmes masinicu za sisanje neku roventu za tipa 2 soma i imas nastavke i rokas. ja imam roventu profi neka ali uvek na nulu bradu i tako mi najbolje, jer kad se obrijem klasicno izgledam kao dete od 12 godina a to je veliki minus svuda :)
Ja sam odusevljen sa wilkinson sword titanium quattro na leto 2011 na stajgi mi pridje narkoman (digo u liliju valjda aparat i posebno u futrolici 4 rezervna dodatka) 4 seciva, ludilo. skoro 2 godine su mi trajala ta 4 i ovaj koji je bio na aparatu, a trimer sa druge strane je super, samo sto jbg baterije idu, ja stavim duracell pa izgura neka 2 meseca. e da eto zulu imas tu trimer sa podesavanjem od 0-3, samo sto jeoko 2cm sirine pa smara, i lakse mi bude masinicom za sisanje.
pa razmisljao sam o tome, ali videh neke brijace na tu foru za 5k.. ma ja imam slicno nesto i trimerom cepam do koze, tj ostavim mlilimetar i to je to, zilete ne koristim odavno, iritiraju mi lice, a hocu ovu sa dodacima jer obicno nosim oblikovanu bradu, pa posle nedelju dana mi je vec velika i nemam cime da je smanjim na 3mm recimo i tako u krug, a ovo sa strane da uvek bude nula..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Ja nemam sanse da pustim bradu brijem se svako jutro sa Fusion Proglide power :-D Pre toga sam koristio elektricne ali ono nikako ne moze da se poredi sa gore pomenutim ostricama .-)
nadji neki trimer ako ima sa dodacima i uzmi to, isto ce ti raditi neki od 2 soma i neki od 5, mala je razlika. gledao sam one braune od 30 i 40 soma, ono je izdrkavanje
naravno, svakom pase nesto drugo.. ja sam navikao ovako, i ok mi je.. :) hahaha figaro.. :D pa tako ce i biti, nisam ni imao nameru da bacam neke silne novce..
Ja sve sto sam gledao do 5-6k ljudi rekli da ne valja.
14.04.2014. 09:00
status: user broj poruka: 4875
100€ i vise da dajem za masinicu za brijanje, ne bih. Nazalost zbog posla brijem se svaki dan. Valja li cemu masinica za sisanje? Sto se tice brijanja? Ili neka masinica za brijanje da valja do 5-6k? Da brije do koze (bebine guze). :-D
Ja imam neku Braun vec godinama, dao 3-3.5k i evo i dan danas kao nova.. Tako da te od 5k ili mogu da budu iste ili da im nesto fali, a sto se tice masinice za sisanje, par puta mi je frizer skracivao duzinu brade i lepo to ide, a sa onim metalnim delom, znaci bez dodataka skida ti do koze, ostaje ti pola mm, mm, taman onako da nije bebina guza i meni to odgovara..
to verovatno i jeste tacno za deo sto brije do koze, mozda vremenom otupi, ali ja kako samo koristim trimer i kad kad brijem neke delove do koze lepo radi.. da dodam da masinicom ne brijam samo bradu, tako da koliko sam je koristio a koliko kosta, odlicna je.. :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.