Jel zna neko gdje se moze kupit ovo kablo ili narucit i kolika mu je cijena? Polomili se pinovi prilikom vadjenja kabla iz uredjaja i sada IPTV nema ton i sliku kako treba. U pitanju je onaj sa 10 pinova, tacno kao ovaj sa slike.
Nigde! Telekom ne koristi vise tu opremu..Cak i njih da nazoves ne mogu ti pomoci! Mozda ako poznajes nekog od servisera u telekomu pa da pogleda negde da ti potrazi.. Ili,jedino da predjes na HD paket pa da dobijes sve novo!
Ne gine ti RF,slika je dosta losija ali sta ces..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mozda ne koristi Telekom u Srbiji, ali u Rep. Srpskoj koriste (m:tel adsl) cim su ga meni dali prije mjesec-dva, na koriscenje uz IPTV paket. Sjecam se da mi je onaj lik sto je dosao da namesti IPTV rekao da je ovo veoma tesko naci i da cuvam, al eto... Mora biti neki nacin da se promeni? Ili cu mozda morati njima namiriti stetu ovih pinova, tj. kabla.. mora biti neko resenje...
Da , to meni treba, upravo taj. Ali ja nemam nalog na limundo... jel moze npr. meni iz Srbije doci u Rep. Srpsku ako kupim preko Limunda? Onda bi morao da pravim nalog itd....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.