Imam problem sa izbacivanjem vode iz ves masine. Na nekim programima izbacuje vodu a na nekim nece. Predpostavljam da nije do pumpe/filtera zato sto na jednom programu uvek izbaci bez greske, dok na drugima mora da se ceka odredjeni period ili uopste ne izbaci. Da li neko ima predstavu zbog cega se ovo desava? Masina je Iberna (lbi 2534).
@Jaga Nije do pumpe zato sto onda ne bi nikada izbacivala, a na jednom programu radi kao sat.
Nije digitalna tako da nisam mogao da je klokujem niti sam joj menjao firmware Pretpostavljao sam i ja da je programator, ali rekoh da pitam za svaki slucaj. Hvala sa sajt.
:: Imam problem sa izbacivanjem vode iz ves masine. Na nekim programima izbacuje vodu a na nekim nece. Predpostavljam da nije do pumpe/filtera zato sto na jednom programu uvek izbaci bez greske, dok na drugima mora da se ceka odredjeni period ili uopste ne izbaci :: Da li neko ima predstavu zbog cega se ovo desava :: Masina je Iberna (lbi 2534) :: :: Hval ::
imao sam gorenje i znam da na njenom programatoru moze da se zameni ili ocisti kontakt ako je `smercovao` izgleda kao dotrajalo platinsko dugme (vodena smirgla radi posao) ako ne zamena komntakta
Ova verovatno nema elektromehanički programator, već digitalac. Pošto radi bar na jednom programu, nije pumpa... Šta možeš da uradiš - da očistiš filter, da očistiš posude za prašak i omekšivač kao i cev za odvod u kazan... i to je to. Postoji mogućnost da neki od senzora zaglupljuje programator... e sad koji... da li čeka da pritisak padne-poraste tj. napravi se vakuum, da li čeka temperaturu vode, da li čeka nivo vode, jebemliga na šta reaguje, kada ipak nakon nekog vremena krene dalje i izbaci vodu, a na nekom programu to radi odmah. Pokušaj da provališ u čemu je suštinska razlika između programa gde izbacuje i onih gde neće, mogla bi tu biti začkoljica zašto.
Ljudi,treba da zalepim crevo na bubanj od masine za ves (dakle guma na metale materijal),e sad jel to moze sa nekim univerzalnim lepkom tipa Sintelan i slicni ili treba neki specijalni lepak ili mozda silikon ?
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
:: Ljudi,treba da zalepim crevo na bubanj od masine za ves (dakle guma na metale materijal),e sad jel to moze sa nekim univerzalnim lepkom tipa Sintelan i slicni ili treba neki specijalni lepak ili mozda silikon ? :: :: i5 2320 3.0MHz :: Gigabyte GA-Z77M-D3H :: DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 :: Powrecolor R9 270 TuboDuo :: Cooler Master 332 Elite :: Logitech X-230 :: Philips 22` :: LC Power 650W Green Power V2.3 :: :: ::
Jel znas da li ima mozda neka varijanta, da se premaze metal, koji trpi veliku toplotu, da li ima taj premaz koji se pretvara u keramiku?
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Uzeo sam na kraju neki italijanski `Super pantack` lepak,koji sluzi i za metal na kraju krajeva jos sto je crevo i zljeb nalezu knap na bubanj i stezu sami od sebe plus lepak,mislim da nece biti problema tj. curenja. Prevelika kolicina mi je bila da uzimam pola kile skoro te tecne gume za par grama koliko bi potrosio,ali verujem da je dobra stvar ko pokriva vece povrsine sa tim.
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
na poslu gde sam radio gde smo sklapali radijatore, koristili smo silikon za 300c, on se stvrdne kad se ohladi, e sad nzm da li ce moci da se koristi kao `lepilo` ili kao neka vrste `zastite`
:: Jel znas da li ima mozda neka varijanta, da se premaze metal, koji trpi veliku toplotu, da li ima taj premaz koji se pretvara u keramiku :: :: :: ::
Znam za taj silikon, ali meni treba nešto kao šamot, začnije za cev od peći kroz koju fura plamen od peleta. Cev se deformiše od toplote, a ja pokušavam da nađem premaz od keramike, šamota, šta god, samo da se zalepi i da tu ostane i štiti cev da nikad ne propadne.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: na poslu gde sam radio gde smo sklapali radijatore, koristili smo silikon za 300c, on se stvrdne kad se ohladi, e sad nzm da li ce moci da se koristi kao `lepilo` ili kao neka vrste `zastite :: :: :: :: Intel i7 3770 3.6Gh :: Ga-H77-D3 :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: Jel znas da li ima mozda neka varijanta, da se premaze metal, koji trpi veliku toplotu, da li ima taj premaz koji se pretvara u keramiku :: :: :: :: :: ::
Imas onaj samot i staklenu vodu za reparaciju peci sporeta itd smesna kinta oko 300 kinti je kit u uradi sam ima oko 2kg materijala mozda jace kada se umiksuje dodje kao lepak za plocice tako nesto pogledaj bas
:: Znam za taj silikon, ali meni treba nešto kao šamot, začnije za cev od peći kroz koju fura plamen od peleta. Cev se deformiše od toplote, a ja pokušavam da nađem premaz od keramike, šamota, šta god, samo da se zalepi i da tu ostane i štiti cev da nikad ne propadne :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: :: :: na poslu gde sam radio gde smo sklapali radijatore, koristili smo silikon za 300c, on se stvrdne kad se ohladi, e sad nzm da li ce moci da se koristi kao `lepilo` ili kao neka vrste `zastite :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i7 3770 3.6Gh :: :: Ga-H77-D3 :: :: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mh :: :: WD10EARS 1T :: :: WD1003FZEX 1T :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: Jel znas da li ima mozda neka varijanta, da se premaze metal, koji trpi veliku toplotu, da li ima taj premaz koji se pretvara u keramiku :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma nije to u tu svrhu, znam na šta misliš, ima to u Uradi sam, ali ne može s tim, nema veze...
:: :: Imas onaj samot i staklenu vodu za reparaciju peci sporeta itd smesna kinta oko 300 kinti je kit u uradi sam ima oko 2kg materijala mozda jace kada se umiksuje dodje kao lepak za plocice tako nesto pogledaj ba :: :: :: Znam za taj silikon, ali meni treba nešto kao šamot, začnije za cev od peći kroz koju fura plamen od peleta. Cev se deformiše od toplote, a ja pokušavam da nađem premaz od keramike, šamota, šta god, samo da se zalepi i da tu ostane i štiti cev da nikad ne propadne :: :: :: : :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.